Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Majstrovského triku: Magnetický chlapec (9) prezradil tajomstvo svojej záhadnej sily

Mehmet Sumbul Zobraziť galériu (2)
Mehmet Sumbul (Zdroj: YouTube)

ANTALYA - Deväťročný Mehmet Sumbul nie je ako ostatné deti a spolužiaci pred ním majú rešpekt. Narodil sa totiž so zvláštnou schopnosťou, vďaka ktorej sa jeho telo správa ako magnet. Hoci ho okolie považuje za výkvet prírody, vedci tvrdia, že za všetko môže jeho pokožka.

Turecký chlapec na videu ukazuje, ako sa naňho doslova lepia kovové predmety. Na hruď si prikladá lyžice či vidličky bez toho, aby sa musel akokoľvek namáhať. Ostávajú na ňom prichytené, vzdorujúc gravitačnej sile.

Geológ verí, že objavil fascinujúci dôkaz: Magnetický šiesty zmysel človeka

Mehmet žije s rodičmi v meste Antalya na juhozápadnom pobreží Turecka. Svoju schopnosť údajne objavil po tom, ako videl tento trik predvádzať v televízii iného chlapca. „Moje magnetické pole je silnejšie, keď sa nahnevám,“ prezradil novinárom.

VIDEO Majstrovského triku: Magnetický
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Otec, ktorého synove schopnosti prekvapili, vzal Mehmeta do nemocnice na vyšetrenie, ale lekári uňho žiadne zdravotné problémy neodhalili. V škole sa mu darí a vyniká aj v športových aktivitách. Vedci však tvrdia, že o žiadnu mimoriadnu schopnosť ľudského magnetizmu nejde – dôvodom je vraj neobvykle mastná pokožka.

Viac o téme: MagnetizmusMehmet Sumbul
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu