Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladíci sa chceli pobaviť na účet zamestnankyne McDonaldu: Perfektné VIDEO jej pomsty!

Vydesená dievčina nenechala žartík len tak. Zobraziť galériu (3)
Vydesená dievčina nenechala žartík len tak. (Zdroj: YouTube)

USA - Dvojica mladých Američanov sa chcela pobaviť na účet zamestnankyne známeho reťazca s rýchlym občerstvením, ale zjavne nerátala s jej pohotovou reakciou. Pripravená kamera tak zachytila nielen ich pokus o vtip, ale aj nepríjemný dôsledok, po ktorom môžu čistiť nielen svoje oblečenie, ale zrejme aj interiér auta.

Kúzelnícky trik sa v priamom prenose zmenil na horor: VIDEO Žena sa od bolesti skoro rozplakala!

Mladíci, ktorí prišli na SUV, sa so svojím autom priblížili k okienku, a keď sa od nich dievčina snažila zobrať peniaze, aby im následne mohla podať veľký nápoj, ktorí si objednali, jeden z nich zatrúbil na klaksón, čo malo neželaný efekt. Mladé dievča sa nielen vydesilo, ale aj poriadne nahnevalo. Dvojica vtipálkov zjavne nerátala s tým, že by sa im mohlo nejako pomstiť, ale stalo sa.

Mladíci sa chceli pobaviť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Svoj drink nedostanete, choďte," povedala zamestnankyňa s vážnym výrazom v tvári a okamžite po nich do vozidla hodila pohár s Colou, ktorý stále držala v ruke. Obsah zalial nielen mladíkov, ale aj interiér. Aj keď sa vodič ešte snažil pohár po nej hodiť naspäť, okienko rýchlo zavrela, takže nemal žiadnu šancu.

Mladíci sa chceli pobaviť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Zas...á kr..a," uľavil si aspoň slovne šofér. Jeho spolujazdec dodal, že toto sa stane, keď sa pokúsite vtipkovať. Do svedomia si zjavne veľmi nevstúpili. Či bola zamestnankyňa za svoj nie veľmi prozákaznícky čin potrestaná, portál MailOnline neinformoval.

Viac o téme: McDonald
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu