Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kúzelnícky trik sa v priamom prenose zmenil na horor: VIDEO Žena sa od bolesti skoro rozplakala!

Príprava na Zobraziť galériu (3)
Príprava na "veľký tresk" (Zdroj: Foto: youtube)

POĽSKO - Abrakadabra! Slovíčko, ktoré pozná každé dieťa aj každý dospelí. Kúzelníci sú veľkým lákadlom a vždy vedia prísť s niečím novým a dych vyrážajúcim. Niekedy, tak ako v tomto prípade to ale nevyjde.

Televízni diváci sú pravidelne ohromení známymi kúzelníkmi, ktorí predvádzajú svoje triky priamo pred ich očami. V Poľsku sa ale jeden takýto magický kúsok zmenil na veľmi bolestivú scénu. Poľský kúzelník sa rozhodol predviesť trik a ako pomocníčku si vybral moderátorku relácie. Nikto však nečakal, že sa očiam divákov naskytne mučivý pohľad na hostiteľku Marzenu Rogalsku, ktorá asistovala kúzelníkovi pri jeho triku. Svojou rukou buchla po papierovom vrecúšku. Čo nasledovalo bolo naozaj „čarovné.“

Kúzelnícky trik sa v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Marzena po prasknutí vrecúška začala nekontrolovateľne kričať. Obrovský klinec, ktorý bol schovaný v jednom zo štyroch vreciek sa jej zapichol do ruky. Hostiteľka rannej šou v bolesti pomaly padla na zem a stonala. Asistent aj s kúzelníkom si rýchlo uvedomili, že nejde o žart a na ich tvárach sa objavili obavy. Kúzelník spolu so svojim asistentom skúmavo sledovali jej poranenú dlaň. Samotný mág jej pomohol vstať z podlahy a za jeho asistencie Marzenu odviedli do zákulisia relácie aby vyhľadali lekársku pomoc.

Kúzelnícky trik sa v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Reakcie ľudí na seba nedali dlho čakať. Jeden z používateľov pod video na YouTube vyjadril svoj názor „Kúzelnícke zlyhanie! Skutoční kúzelníci robia triky sami a neriskujú zdravie svojho publika.“ „Áno, to teda bol čarodejnícky trik ale nemyslím si, že „ruská ruleta“ sa považuje vôbec za trik,“ vyjadril sa ďalší.

Po incidente Marzena okamžite vyhľadala lekársku pomoc a bola odvezená do nemocnice na ošetrenie rany. Bolo jej spôsobené iba povrchové poranenie. Marzena na sociálnej sieti Facebook uistila svojich priaznivcov, že je všetko v poriadku: „Ďakujem za vašu podporu. Som nažive. Všetko bude dobré.“

Viac o téme: KúzelníkPoranenieRelácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu