Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dievča si kúpilo sexi pyžamko, FOTO omylu: Pozrela sa bližšie, chcela svoje peniaze späť!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Kúpa pyžama nie je niekedy len taká nevinná záležitosť. Mladá žena sa pri objednávaní si svojho kúsku cez internet trošku prerátala a čakalo ju podľa jej slov „nemilé prekvapenia.“ Roztomilý dizajn sa premenil na niečo horúcejšie.

Žena bola v šoku, keď si uvedomila, čo sa za jej novým pyžamom s takzvaným „roztomilým dizajnom“ skrýva. Obrázky neboli ani náhodou roztomilého charakteru. Znázornení na ňom boli ľudia v rôznych sexuálnych polohách. Nakupujúca sa preto rozhodla podeliť sa o tento „úlovok“ s ľuďmi prostredníctvom sociálnej siete. Spravila chybnú kúpu, ktorá ju stála 21 libier. Na prvý pohľad sa zdá, že ide o čiernobiely pyžamový set zložený z košieľky a šortiek, avšak keď sa pozriete bližšie, zistíte, že je to trošku inak.

Dievča si kúpilo sexi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Jej príspevok bol od doby zverejnenia zdieľaný viac ako 6 500 krát a obľúbeným sa stal takmer u 12 000 užívateľov. Zistilo sa, že žena nie je jediná, ktorá tvrdí, že bola podvedená. Jeden užívateľ na sociálnej sieti Twitter sa vyjadril „nie si sama.“ Ďalší príspevky boli v podobnom duchu. Jeden z používateľov sa pri obrázku označil a okomentoval ho „Pamätám si, keď som si tento tovar zakúpil tiež.“

Spomínaný pyžamový komplet je na stránke predajcu opisovaný ako niečo nádherné, komfortné a sexy v jednom. Tento svoj výrobok predajca prezentuje ako čipkovaný, mäkký pyžamový komplet. Jemná monochromatická tlač, pripomínajúca francúzske romantické ilustrácie, vyzerá veľmi nevinne pokým sa ale neprizriete bližšie. Zistíte, že ide o neslušnejšie obrázky ako ste si mysleli. Tento pyžamový set je podľa ďalšieho popisu určený na leňošenie, spánok alebo ako samotné obrázky napovedajú, môžete sa inšpirovať.

Dievča si kúpilo sexi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Vedúci nákupu Helen Gibb sa vyjadril, že tento kúsok je jedinečný, a je presvedčený, že spĺňa všetko čo má. Podľa jeho slov je heslom ich značky „byť neospravedlniteľne sexy.“ "Táto potlač bola u našich zákazníkov tak obľúbená, že si ju dokonca vybrali aj ako vzor na dizajnové tapety do svojich spálni."

Viac o téme: SexSpánokPyžamo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu