Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nikdy nenechajte rodičov upratovať vašu izbu: Najhoršia SMS od otca, FOTO ako dôkaz

Trapas ako hrom Zobraziť galériu (2)
Trapas ako hrom (Zdroj: imgur)

LONDÝN - Dievčina dostala od otca presne ten typ sms správy, ktorú by ste nikdy dostať nechceli. Prežila hotovú nočnú moru, pretože keď si ju prečítala, išla sa prepadnúť od hanby. Ešte dlho sa otcovi nebude môcť pozrieť do očí.

To, že ste súčasťou rodiny, znamená, že máte okolo seba ľudí, ktorí vás milujú a s ktorými sa môžete podeliť o zážitky a informácie najrôznejšieho druhu. Ale bez ohľadu na váš vek či to, ako veľmi ste si blízki so svojimi rodičmi, existuje zopár vecí, ktoré by ste im určite nemali dávať do pozornosti. Niekedy sa ale jednoducho vlúdi chybička, vďaka ktorej nás naši najbližší uvidia v celkom novom, doteraz nepoznanom, svetle. 

Najhoršie a najtrápnejšie esemesky, ktoré ľudia poslali, keď boli opití

Presne to sa stalo jednej tínedžerke z Veľkej Británie. Otec jej chcel upratať izbu, keď bola preč, no narazil na niečo, čo tam rozhodne nečakal. Vibrátor. Už i tak veľmi trápnu situáciu navyše zaklincoval tým, že poslal dcére esemesku so znením: "Toto som našiel, keď som prechádzal tvojimi vecami. Chceš si to nechať?" 

Nikdy nenechajte rodičov upratovať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgur)

Po prečítaní správy dievčina zbledla a my chápeme, prečo. Neskôr ju však zverejnila na stránke Imgur s komentárom: "Najhoršia esemeska, ktorú môžete dostať od otca." Je ťažké rozhodnúť sa, koho v tomto prípade ľutovať viac. Či otca, ktorý chce pomôcť svojej dcére tak, že jej uprace izbu, a popritom nájde sexuálnu pomôcku, alebo chudinu dcéru, ktorá dostane správu s takýmto znením. 

Viac o téme: VibrátorSexuálna hračka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu