Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Senzácia medzi dedinčanmi: Ivan mal zabiť príšeru, ktorá ich roky terorizovala, FOTO ako dôkaz?!

Čuapakabra alebo vyhladovaný pes? Zobraziť galériu (2)
Čuapakabra alebo vyhladovaný pes? (Zdroj: profimedia.sk)

RUKSIN - Muž z Ukrajiny verí, že zabil mýtickú, krv sajúcu príšeru, ktorá je známa ako čupakabra. Zviera vraj terorizovalo miestnych obyvateľov a kántrilo im dobytok. Správa o jeho smrti ich preto veľmi potešila.

Čupakabra, ktorá bez problémov dokázala preskočiť dvojmetrový plot, narobila v dedine v Černovickej oblasti na západe Ukrajiny veľké škody. Domácim zabíjala kurence aj zajace a vysávala z ich tiel krv. Tomu je už ale koniec, pretože Ivan na ňu náhodou natrafil vo svojej stodole a zabil ju vidlami, vďaka čomu je teraz oslavovaný ako hrdina. 

Senzácia medzi dedinčanmi: Ivan
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Čupakabra nám zabíjala dobytok, tak som zabil ja ju. Desila ľudí veľmi dlho, ale už budeme mať konečne pokoj," vyhlásil. 

Senzácia medzi dedinčanmi: Ivan
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nie je ale jasné, či ide skutočne o čupakabru, pretože zabitý tvor pripomína podvyživeného psa. Valerij Dopiryak z Krajského štátneho laboratória veterinárneho lekárstva sa momentálne túto teóriu snaží overiť."Pripomína to africkú líšku, ale jeho zuby, krk, uši aj laby sú príliš dlhé. V tejto chvíli ešte neviem povedať, o aké zviera ide," skonštatoval. 

Viac o téme: UkrajinaČupakabraMýtická príšera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu