Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nadržaného lekára prichytili pri sexe: Radovánky v kancelárii, toto je VIDEO jeho hanby

Nevybrali si vhodné miesto. Zobraziť galériu (2)
Nevybrali si vhodné miesto. (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO - Video, natočené potajme cez priezor do miestnosti, zachytilo mexického lekára, ako si na lôžku užíva vášnivé chvíľky so ženou vyzlečenou od pása nadol. Dvojica v tesnom objatí vykonáva kopulačné pohyby a potom sa pobozká, ale ich slastná nevedomosť trvá len do okamihu, kým si muž nevšimne votrelca s mobilným telefónom v ruke. V tom momente sa potešenie zmení na hanbu, o to viac, že záznam skončil na internete.

Mladých Britov nafilmovali pri orgiách na lodi v Magalufe: Orál a... VIDEO skončilo v porne!

Voyeur po tom, čo na neho lekár upriami svoju pozornosť, prepukne do výbuchu hysterického smiechu, odíde zo svojej lukratívnej pozície a utečie tak rýchlo, ako len môže. To už je však súkromie nadobro narušené a záznam je neskôr zverejnený na internete.

Nadržaného lekára prichytili pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Užívatelia sa teraz dohadujú, kto dotyčná poskytovateľka rozkoše je, či lekárova pacientka, alebo kolegyňa. Tak či onak, tváre oboch účastníkov sa dajú rozpoznať, takže je len otázkou času, kedy bude odhalená pravda.

Diváci dali lekárovi prezývku "Doktor Simi ', čo je odkaz na reťazec Farmacias Similares v Yucatane na juhovýchode Mexika, kde malo k incidentu dôjsť. "V hoteli? Nie, lepšie u doktora Simiho, je to to isté, ale lacnejšie," znie jeden z posmešných komentárov.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov!

Viac o téme: SexDoktorOrdinácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu