Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Motoristi ráno zažili sexprebudenie: Súlož na zadnom sedadle v taxíku, a to nie je všetko!

Ruska v sebe nemala žiadnu hanbu Zobraziť galériu (2)
Ruska v sebe nemala žiadnu hanbu (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Žena bez akejkoľvek štipky hanby šokovala okoloidúcich ľudí v ruskej metropole. Obnažená sa vykláňala z taxíka, v ktorom sa spolu so svojím milencom venovala intímnym hrátkam. Miestni policajti o prípade vedia, no vyšetrovať ho prekvapivo nebudú.

Sobotňajšie ráno v Moskve poznačila veľmi bizarná a vulgárna udalosť. Centrom mesta sa preháňal taxík žltej farby a v ňom sexujúca dvojica. Keď si ju všimol okoloidúci motorista, začal si akt lásky natáčať na video. 

Ľudia pred hotelom len čumeli, čo sa deje za jeho oknami: VIDEO vám prezradí pikantnú pravdu

Dievčina záujem okolia zaregistrovala a aby potešila aj ostatných, vyklonila sa z idúceho auta, vyhrnula si tričko a ukázala prsia. Dokonca sa smiala do kamery a pozornosť okolia sa zjavne užívala. Podobne uvoľnene reagoval aj jej partner, na ktorom žena stále sedela. Na znak toho, že je všetko ok, ukázal palec hore. 

Motoristi ráno zažili sexprebudenie:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Podľa očitých svedkov boli obidvaja opití, čiže sa dá predpokladať, že sa vracali z nejakého nočného žúru. Posilnení alkoholom nečakali, kým dorazia domov, ale sa na seba vrhli ešte v aute. Taxikárovi to nevadilo, práve naopak. V spätnom zrkadle sledoval, ako si párik spoločne užíva. Polícia uviedla, že sa prípadom nebude zaoberať, hoci je jasné, že došlo k spáchaniu priestupku, za ktorý by previnilci dostali mastnú pokutu. 

Viac o téme: RuskoSexTaxík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu