Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO nočnej mory: Žena sa v noci prebudila na hluk, v izbe našla obrovskú príšeru!

Scéna ako z hororu.
Scéna ako z hororu. (Zdroj: FB/Trina Hibberd)

SYDNEY - Keď človeka prebudí o pol piatej ráno zvuk rozbíjajúcej sa lampičky zhodenej z nočného stolíka, ako prvé mu zrejme napadne, že v dome sú zlodeji. Ak si to však pomyslela Austrálčanka žijúca neďaleko Cairnsu, veľmi sa mýlila. Oným nočným votrelcom bol takmer päťmetrový pytón, ktorá sa jej obtočil okolo postele, napísal denník The Times.

Pozorovateľ nakrúcal liahnutie vtáčat z vajíčok: VIDEO zachytilo nečakaný prírodný horor

Predpokladá sa, že had žil za obložením stien a stropu domu rad rokov. Sama majiteľka ho zazrela pred 15 rokmi, keď strčil hlavu do kúpeľne, kde si dávala sprchu. S prítomnosťou hada v dome sa zmierila a dala mu meno Monty. Ale začiatkom týždňa, kedy v tropickej severnej Austrálii udrelo netypicky chladné počasie, sa plaz vydal za teplom dovnútra domu.

"Vedeli sme, že tu niekde je, ale nikdy som ho nevidela vnútri a netušila som, ako je dlhočizný," povedala novinárom majiteľka, ktorá povolala odbornú pomoc.

"Bola to pekná príšera," vyhlásil profesionálny lovec hadov Dave Goodwin, podľa ktorého bol tento pytón druhý najdlhší, s akým sa počas svojej kariéry stretol. Odchyteného hada vypustili v miestach, odkiaľ sa môže odplaziť späť do buša.

Viac o téme: HadPlaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu