Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sex v kláštornej veži v Rusku! Dron urobil pikantné VIDEO, prichytil dvojicu v tom najepšom

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA/LONDÝN - Párik, ktorý zatiaľ nebol identifikovaný, prichytila kamera dronu vo veži kláštora Borisogleb v ruskom meste Torzhok, ako sa počas dovolenky oddáva sexuálnym hrám. Nie je jasné, ako dlho sa už dvojica na mieste zdržiavala, kým sa nechceným svedkom jej vášnivých chvíľ stal operátor kvadrokoptéry.

Mladých Britov nafilmovali pri orgiách na lodi v Magalufe: Orál a... VIDEO skončilo v porne!

Bizarný záznam ukazuje, že muž so ženou si vôbec nie sú vedomí prítomnosti kvadrokoptéry, zatiaľ čo sexujú vo zvonici za denného svetla. Neskôr sa zo schodov vedúcich do veže vynorí tretí turista, čo napokon dvojicu predsa len vyruší a snaží sa zakryť to, čo robila doteraz. Či si turista niečo všimol, nie je jasné, možno bol však len príliš zdvorilý na to, aby jej niečo povedal.

Sex v kláštornej veži
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zábery končia pohľadom na trojicu, ako stojí vo veži kláštora a tvári sa, že sa kochá výhľadom. Podľa miestnych správ nie je známe ani to, či bola o incidente upovedomená polícia. V prípade vypátrania páchateľov by im však mohla hroziť pokuta za výtržníctvo alebo dokonca obvinenie za urážku pravoslávnej cirkvi a jej veriacich, informoval portál MailOnline.

Viac o téme: VežaSexKláštor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu