Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Talianov ide rozpučiť od zlosti: FOTO Tri štíhle dievčiny v bikinách dali do pozoru všetkých!

Toto robiť radšej nemali! Zobraziť galériu (2)
Toto robiť radšej nemali! (Zdroj: Twitter/Trastevere)

RÍM - Tri turistky spôsobili pobúrenie po tom, čo sa vyzliekli do bikín a počas letných horúčav sa schladili v 400 rokov starej pamiatke. Sporo odeté dievčiny vyvolali rozruch na sociálnych sieťach, kde ich ľudia pranierujú za to, že sa pokojne čľapkajú vo Fontana dell'Acqua Paola v Ríme, čo považujú za úplné barbarstvo. Miestnych obyvateľov nazlostil zjavný nedostatok úcty a verdikt znel, že takýmto primitívnym spôsobom sa mohli správať jedine Angličanky alebo Nemky.

Slovákov pobúril článok známeho britského denníka: Robíte si z nás srandu, to je úplný NEZMYSEL!

Svedok na fotografiách zachytil tri približne 20-ročné dlhovlasé brunetky, ako vyvádzajú pod jednou z trysiek fontány a smejú sa. Nie je jasné, ako si dlho si toto osvieženie dopriali, ani to, či boli za tento prečin potrestané.

Teploty v Ríme sa cez víkend vyšplhali na 32°C, ale podľa lokálpatriotov to nie je dôvod na kúpenie sa vo fontáne, čo považujú za neospravedlniteľné. Online magazín Trastevere ventiloval svoje rozhorčenie na Twitteri, kde napísal: "Je veľmi horúco, ale prameň Janiculum sa nemôže stať bazénom pre turistov. Rím si zaslúži viac rešpektu!"

Talianov ide rozpučiť od
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/Trastevere)

Tento príspevok už zdieľalo viac ako 300 ľudí a mnoho Talianov naň rozhnevane reagovalo. "Mali by ste ísť a urobiť niečo podobné v Anglicku alebo Nemecku. Ja pôjdem zajtra v trenírkach a kúpacej čiapke," uviedol Lucien. "Tieto (ženy) sú také drzé," dodala Serena.

Ostatní prispievatelia kritizovali políciu za to, že ženy nezatkla a fotografa za to, že skupinku nekonfrontoval. Našli sa však aj opačné hlasy, kedy napríklad jeden z užívateľov dievčiny za kúpanie vo fontáne zo 17. storočia pochválil, pretože jej takto aspoň urobili dobrú reklamu a upriamili pozornosť na starobylú pamiatku, ktorú mnohí prehliadajú.

Viac o téme: FontánaRím
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu