Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Učiteľka dala študentom test z matematiky: Tie otázky budete čítať s otvorenými ústami!

Joanne Bolserová
Joanne Bolserová (Zdroj: mobile county public schools)

BURNS - Učiteľka z amerického štátu Alabama bola suspendovaná po tom, ako svojim študentom dala test plný kontroverzných otázok. Pýtala sa v nich napríklad na prostitútky či drogy. Rodičia žiakov sú pobúrení a žiadali vyvodenie dôsledkov.

Joanne Bolserová má veru zvláštne spôsoby výuky matematiky. Svojim študentom nedávno dala test, ktorý obsahoval desať otázok. Ale akých! Tu sú niektoré z nich: 

Lergy má 54 gramov kokaínu. Akú cenu má zvyšok, keď Antoniovi predá toľkoto a Juanovi toľkoto? 

Dwayne ponúka tri prostitútky. Ak cena za uspokojenie jedného zákazníka je 85 dolárov, koľko zákazníkov musia šľapky uspokojiť za deň, aby pokryli Dwaynovu drogovú závislosť, ktorá ho denne stojí 800 dolárov?

Desmond dostane 200 dolárov za ukradnuté BMW, 150 dolárov za ukradnutú corvettu, 100 dolárov za terénne vozidlo. Ak ukradne jedno BMW, dve corvetty a tri tereňáky, koľko corviett ešte musí ukradnúť, aby zarobil 900 dolárov? 

Pedro dostal šesť rokov za vraždu. Žene nechal doma 10-tisíc dolárov. Ak manželka minie sto dolárov každý mesiac, koľko peňazí zostane, keď Pedra prepustia z väzenia? 

Tyrone nabúchal štyri dievčatá zo svojho gangu. V gangu je dvadsať dievčat. Aké percento tvoria tehotné dievčatá z celkového počtu dievčat v gangu? 

Marvin ukradne Juanov skateboard. Marvin skejtuje 24-kilometrovou rýchlosťou, zatiaľ čo Juan nabíja svoje Magnum. Ak Juanovi trvá dvadsať sekúnd, kým nabije svoju zbraň, ako ďaleko bude Marvin, keď ho Juan zastrelí? 

FOTO Školák našiel spôsob, ako si uľahčiť test a splniť zadanie: Výsledok je geniálny 

Jeden zo študentov test odfotil a ukázal ho doma mame. Eria Hallová bola šokovaná a oznámila to miestnej školskej rade. Tá ihneď zasiahla a Bolserovú suspendovala. "Je nám ľúto, že sa niečo také stalo. V našom okrese máme 7500 učiteľov a sú to skvelí pedagógovia. Toto je hanba, ktorá na nich vrhá zlé svetlo," uviedla hovorkyňa rady. Bolserová sa voči rozhodnutiu o suspendovaní môže odvolať. 

Viac o téme: Test DrogyProstitútkaRasizmusUčiteľkaMatematikárka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu