Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Obyvatelia v šoku: Mimozemšťan z neba chodil po meste, TOTO je jeho bizarná podobizeň

Mimozemšťan sa mal skrývať za stromom Zobraziť galériu (2)
Mimozemšťan sa mal skrývať za stromom (Zdroj: YouTube)

EL DORADO - Minulý piatok okolo desiatej hodiny v noci mal z neba zostúpiť na zem mimozemšťan v kozmickej lodi a prechádzať sa po mestečku El Dorado v Bolívii. Aspoň to tvrdia miestni obyvatelia, ktorí sa dokonca pokúsili nakresliť aj jeho podobizeň. Výsledok však vyvoláva skôr smiech, ako nejaké obavy.

Odborníci sú zmätení: FOTO Majiteľ objavil na záhrade telo podivného "mimozemšťana"

Študenti, ktorí tvrdili, že v meste zahliadli čudného vesmírneho tvora, vytvorili aj jeho identikit. Stačila im na to ceruzka a papier, no z výsledku je jasné, že autor asi na hodinách kreslenia nedával veľký pozor. Mimozemšťan má totiž spokojný úsmev cez celú tvár a vôbec nelíši od postavičiek, ktoré dokážu vytvoriť deti už v materskej škôlke.

Obyvatelia v šoku: Mimozemšťan
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)


Jedna zo svedkýň pre Inexplicata News uviedla, že čosi zostúpilo na zem a stratilo sa na strome, pričom sa to pokúsilo dostať k jednému z domov. Iná žena dodala, že bolo počuť hlasný zvuk, ale nedalo sa ho nijako zaznamenať. Ostatní svedkovia opísali podivný pár očí, ktorý na nich hľadel spoza stromu a tamojšej televízii ukazovali miesto, kde malo UFO pristáť.

FOTO Záhada mýtického tvora: Koze sa narodilo podivné monštrum s tvárou dieťaťa

"Bolo to malé a lepkavé. Roztiahlo to paže a vyliezlo na strom. Ale keď po tom začali všetci susedia pátrať, nemohli nič nájsť," prezradila ďalšia žena. Podľa portálu UFO Sightings Daily ide o veľmi neobvyklý prípad. Ak sa niečo podobné aj udialo, tak v odľahlých oblastiach s malým počtom obyvateľov. Informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: MimozemšťanEl Dorado
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu