Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Mohlo by toto zvláštne telo byť prvým dôkazom, že mimozemšťania navštívili Zem?

Ďalší podvod?
Ďalší podvod? (Zdroj: youtube/Brien Foerster)

MEXIKO - Paranormálni vyšetrovatelia žiadajú testy DNA, ktoré majú byť vykonané na bizarnej mŕtvole. Domnievajú sa totiž, že by mohlo ísť o prvé telo mimozemšťana na svete, ktoré sa našlo na Zemi. Ide o miniatúrneho okrídlenca s plazou tvárou, ktorý vykazuje všetky známky podvodu, ale aj tak na internete už stihol vzbudiť veľký záujem.

Odborníci sú zmätení: FOTO Majiteľ objavil na záhrade telo podivného "mimozemšťana"

Brian Foerster tvrdí, že našiel nezvyčajnú okrídlenú mŕtvolu malého humanoida v pohári v kancelárii v Mexiku v januári tohto roka. Vo videu ukazuje, že ju dal preskúmať cez röntgen, ktorý dokázal, že vo vnútri sa nachádza kostrová štruktúra, čo viedlo k volaniu po ďalšej analýze, vrátane testov DNA.

Samozrejme, ľudia si hneď všimli, že záznam s názvom "Čo je to za podivné stvorenie s krídlami v tejto nádobe?" by mohol byť dobrý spôsob, ako vymámiť z ľudí peniaze, pretože ak si chcú dokument pozrieť v plnom zobrazení, musia isť na webovú stránku, kde sa za prístup platí.

VIDEO Mohlo by toto
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: youtube/Brien Foerster)

Foerster sa v dokumente stretne s mexickým paranormálnym novinárom Jamie Maussanenom, ktorý uviedol, že ide o hybrid a niečo veľmi dôležité, možno výsledok nejakých experimentov. Každopádne majú k dispozícii fyzické telo, takže môžu zistiť, o čo vlastne ide.

Nemenovaný muž v bielom plášti s okuliarmi, o ktorom sa predpokladá, že je vedec, potom do kamery vysvetlil, že röntgen odhalil štruktúru kostí a dodal, že určite nejde o žiadny hoax či nejaký odliatok.

UFO bloger Scott C. Waring z ufosightingsdaily.com je z tohto objavu nadšený a žiadna ďalšie testy DNA. "Je dobre známe, že mimozemšťania by mohli mať akýkoľvek tvar a veľkosť, a to aj veľkosť malého hmyzu s geniálnym IQ. Inteligencii sa medze nekladú," uviedol Warring a tvora prirovnal k víle.

Už v minulosti sa však objavilo viacero podobných, zaručene pravých tiel, ktoré sa ukázali byť falošné a s najväčšou pravdepodobnosťou rovnajúcej sa istote, je aj toto len ďalší pokus o vzbudenie pozornosti a finančné prilepšenie. Informoval portál express.co.uk.

Viac o téme: MimozemšťanBrien Foerster
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu