Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Manželia sa báli, že u nich straší duch: Keď zistili, čo u nich strašilo, museli volať hasičov!

Že vraj hra na schovávačku Zobraziť galériu (3)
Že vraj hra na schovávačku (Zdroj: SITA/AP)

CARROLL - Hasiči v americkom štáte Iowa zachránili z komína nahého muža, ktorý v ňom uviazol. Pracovníkov recyklačného strediska, z ktorého komína sa nemohol dostať, predtým prosil, aby nevolali políciu, pretože sa len hral na schovávačku.

Jordan Kajewski v komíne očividne strávil celú noc. Ešte večer predtým, než ho našli, sa manželia Carrie a Brad Sapp pri triedení plechoviek vo svojej firme báli, že u nich vyčíňa duch, pretože Brad počul nejaký šepot. Nakoniec sa na druhý deň ukázalo, že to nebola žiadna nadprirodzená bytosť, ale naháč. 

"Hral som sa so sesternicou na schovávačku. Nevolajte policajtov, potrebujem len pomôcť, aby som sa dostal von," žiadal Jordan manželov. Tí ho ale neposlúchli a privolali aj hasičov. Záchranári najskôr zamýšľali nepozvaného hosťa vytiahnuť lanom, nakoniec sa ale rozhodli urobiť do komína dieru. 

Manželia sa báli, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP)

Manželia sa báli, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP)

Ukázalo sa, že Kajewski mal so sebou oblečenie, ktoré ležalo v komíne. Kedy a prečo sa vyzliekol, nie je známe. Taktiež sa nevie, či hru na schovávačku vyhral. Isté ale je, že ho polícia obvinila z neoprávneného vniknutia na cudzí pozemok.

Jordan ešte stále špinavý od sadzí
Zobraziť galériu (3)
Jordan ešte stále špinavý od sadzí  (Zdroj: SITA/AP)

Sapp v naháčovi spoznal záujemcu o prácu, ktorého niekoľkokrát odmietol. Naposledy sa dožadoval, aby bol zamestnaný aspoň na pár hodín. Brad sa domnieva, že si chcel obhliadnuť terén, aby sa neskôr do prevádzkárne vlámal. 

Viac o téme: KomínNaháč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu