Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nemeckí policajti len čumeli: Keď zastavili Slováka (51), mysleli si, že sú v skrytej kamere

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

RUHSTORF - Polícia v Dolnom Bavorsku zastavila na ceste auto s nákladom, ktorý označila ako nebezpečný. O "zábavu" sa jej postaral 51-ročný Slovák, ktorý spolu so svojím synom prevážali rozobratý klavír. Nie však spôsobom, ktorý by muži zákona ocenili.

Slováka (42) zatkli na pláži v Brazílii: Sfalšoval doklady, aby mohol podnikať

Nemecká polícia v sobotu informovala o prípade, ktorý sa odohral v predošlý v deň. Slovák (51) so synom sa snažili previezť klavír z ich vlasti do Gelsenkirchenu, ale na parkovisku pri diaľnici A3 v blízkosti Ruhstorfu ich podrobili kontrole.

Časti hudobného nástroja boli totiž v aute naložené tak, že mladý muž na sedadle spolujazdca sa iba krčil vo veľmi nepríjemnej polohe. Okrem toho boli nedostatočne zaistené.

Podľa polície mohol syn pri rozbiehaní sa alebo brzdení vozidla zomrieť. Po kontrole pomohli policajti Slovákovi zabezpečiť krídlové diely a zacvakal pokutu vo výške 87,5 eur. Potom mu dovolili v jazde pokračovať. Pre syna sa však cesta na štyroch kolesách skončila, do cieľovej stanice sa musel dostať vlakom. Informoval portál denníka Bild.

Viac o téme: KlavírPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu