Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Carina (32) vraj nemala ani na jedlo: Daňoví poplatníci sa jej skladali na luxusné dovolenky

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: FB/Carina Reid)

LONDÝN - Britka, ktorá vyhlasovala, že je taká chudobná, že musí prijímať darované jedlo z miestnej mešity, skončila v base. Jej fotografie z dovoleniek a luxusných osláv zverejnené na Facebooku ju usvedčili z toho, že jej tvrdenia o hmotnej núdzi sú len výmysel. Napriek tomu, že na účte mala slušný balík peňazí, získala na základe neprávd príspevok na bývanie a úľavy na daniach vo výške viac ako 50-tisíc libier.

Študentke (21) omylom poslali na účet milióny: Štyri roky luxusu a potom trpký koniec

Carina Reidová disponovala 180-tisíc librami (cca 228-tisíc eur) na 19 bankových účtoch a užívala si drahé dovolenky v Hongkongu, Španielsku, Portugalsku, Francúzsku či Švajčiarsku. Majiteľka kozmetického salóna si taktiež zakúpila dom na Kings Road v Chelsea, v západnom Londýne a investovala do nehnuteľností v Dubaji.

Carina (32) vraj nemala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Carina Reid)

Na jej podvod sa prišlo po tom, čo si daňoví kontrolóri všimli svetobežníčkin životný štýl na internete. Fotografie na Facebooku ukazovali, ako popíja šampanské, stoluje v nóbl reštauráciách v Londýne, pýši sa kožušinou a sedí v helikoptére. Taktiež ich zaskočili snímky pri bazéne v Dubaji alebo pri luxusnom aute Rolls-Royce a iných. V profile Reidovej na LinkedIn sa písalo, že chce rozšíriť svoje podnikanie do Dubaja a Los Angeles.

Carina (32) vraj nemala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Carina Reid)

Britka, ktorá zvykla používať aj pseudonym Carina Delmonte, tvrdila, že nemá žiadne úspory a na dovolenke nebola od roku 2009 do 2014. Tento týždeň ju súd v Londýne poslal na tri roky do väzenia po tom, čo pripustila, že benefity získala na základe nečestného vyhlásenia.

Carina (32) vraj nemala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Carina Reid)

Prvýkrát o príspevok požiadala radnicu v Kensingtone a Chelsea v roku 2009 s tým, že má iba veľmi nízky príjem zo svojho salóna krásy. Na základe toho dostala príspevok na bývanie vo výške 48.395 libier, daňové úľavy vo výške 2.173 libier a dosiahla zníženie daní o 540 libier. Na súde sa vyjadrila, že niektoré jej cesty do zahraničia zaplatili jej priatelia či milenci a iné boli obchodné školenia. Informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: DovolenkaPodvodCarina Reidová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu