Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Prvý potomok sa prihlásil: Väzeň z Colorada tvrdí, že je Princov syn!

Prince
Prince (Zdroj: SITA)

MINNEAPOLIS – Väzeň z amerického štátu Colorado tvrdí, že jeho biologickým otcom je nedávno zosnulý popový spevák Prince. V tomto zmysle už podal podnet na súd a požiadal o testy DNA, oznámila dnes agentúra AP.

Údajný Princeov syn sa volá Calvin Q. Williams, pochádza zo štátu Missouri a momentálne si odpykáva trest vo väznici s najprísnejším režimom v meste Florence v Colorade. V roku 2013 sa priznal k nelegálnemu transportu strelných zbraní, za čo mu vymerali sedem rokov a osem mesiacov väzenia. 

Williams v čestnom vyhlásení predloženom súdu napísal, že jeho matka Marsha Hensonová mala v júli 1976 pohlavný styk so spevákom Princeom. V apríli nasledujúceho roku sa jej potom narodil syn Calvin. 

Podanie bolo predložené na súd v okrese Carver v štáte Minnesota, kde sa nachádza Princeovo sídlo Paisley Park. Ak by testy DNA potvrdili, že Williams je skutočne synom známeho speváka, podľa minnesotských zákonov by sa stal jeho prvým dedičom a v dedičskom konaní by dostal prednosť pred Princeovými súrodencami. Hodnota nehnuteľností, ktoré vlastnil Prince, predstavuje približne 27 miliónov dolárov. Podľa dostupných informácii spevák, ktorý zomrel 21. apríla, nezanechal závet. 

Viac o téme: PrinceColoradoDNA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu