Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Samantha (†23) si užívala najlepšiu dovolenku v živote: O pár hodín sa sama hlúpo zabila

Samantha Johnsonová Zobraziť galériu (2)
Samantha Johnsonová (Zdroj: profimedia.sk/REX)

LONDÝN - Britská turistka len pár hodín pred svojou smrťou telefonovala sestre a tvrdila, že je na "najlepšej dovolenke svojho života". Samanthu Johnsonovú z Blackpoolu v grófstve Lancashire našli mŕtvu v pondelok v hotelovej izbe v španielskom letovisku Magaluf zamestnanci, ktorí si všimli že spod dverí presakuje voda.

Tínedžerka (†13) si užívala dovolenku, prišlo jej zle: Zomrela, za všetko mohla bežná ženská vec

"Hovorila som s ňou asi šestnásť hodín predtým a povedala mi, že je to najlepšia dovolenka jej života. Milovala pobyty v zahraničí, spoznávať nových priateľov a zábavu. Hovorila, že bola na pláži,  opaľovala sa a dala si pár drinkov. Zdalo sa, že je úplne v poriadku. Potom ju našli tesne po 11-tej v noci. Celá rodina je zdrvená," uviedla pre portál MailOnline jej sestra Carlie (22). "Milovala hrať sa s mojimi deťmi, bola skvelá teta. Pomáhala im s domácimi úlohami. Jej smrť sa dotkla mnohých ľudí, bývala dušou každej párty," dodala.

Samantha (†23) si užívala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk/REX)

Španielske úrady potvrdili, že pitva preukázala smrť utopením v trojhviezdičkovom hoteli TRH Torrenova. Samatha cestovala na Malorku s priateľom, ale ten sa musel vrátiť do práce, a priletel späť do Veľkej Británie už v nedeľu. Dievčina tak potom, čo vypila priveľa drinkov, jednoducho zaspala vo vani. Kohútik však zostal otvorený a voda dokonala svoje. "Polícia povedala, že neexistuje žiadny dôkaz trestného činu. Je to jednoducho strašná nehoda. Post-mortem dokázalo, že sa utopila a ja len dúfam, že odišla pokojne," vysvetlila Carlie.

Viac o téme: Samantha Johnsonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu