Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mamička zažila pri pôrode najlepší orgazmus: Navyše si dopriala sex 14 hodín pred počatím

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DEVON - Pokým väčšina nastávajúcich mamičiek zažíva pred narodením dieťatka mučivé bolesti, nájdu sa aj výnimky. Sangeeta Freemanová z Totnesu v Devone tvrdí, že bola ohromená "návalmi potešenia" vo chvíľach tesne predtým, než priviedla na svet svojho syna. Údajne vtedy dosiahla najlepší orgazmus svojho života.

Majiteľ motela 30 rokov špehoval hostí pri sexe: Trojka a vražda... plus tie najpikantnejšie zážitky!

"Počas mojich kontrakcií som si hovorila: "Chcem toho viac" a bolo by skvelé, keby to trvalo tak dlho, ako je len možné. Bolo to, ako by som bola zhúlená, ale o toľko lepšie ako akýkoľvek orgazmus, čo som kedy mala," prezradila pre The Sun Sangeeta (42), ktorá otehotnela pred 16 rokmi a rodila v novembri 1999.

Na rozdiel od mnohých matiek, ktoré prežívajú muky, táto žena tvrdí, že sa na kontrakcie skutočne tešila. Dokonca mala sex so svojím partnerom 14 hodín pred pôrodom. "Aj keď nebolo veľa priestoru vo vnútri, dalo sa zvládnuť a naozaj to bolo veľmi príjemné. Láska, ktorú som cítila k môjmu partnerovi, bola naozaj hlboká," vysvetlila Sangeeta.

Po takmer troch hodinách v nemocnici nastávajúca mamička začala cítiť intenzívny nárast radosti, ktorý predchádzal orgazmu pri narodení. Aj keď mala bolesti, zároveň ju zaplavovali vlny zmyselnosti, až nakoniec nevedela rozlíšiť, čo je silnejšie. "Potom som z ničoho nič začala kričať: " Áno, áno, áno!" Pripadalo mi to, ako najlepší pocit na svete, ktorý mal vzrušujúci a hlboký význam, oveľa príjemnejší než len orgazmus," povedala žena o priebehu pôrodu svojho syna, ktorý vážil 1,5 kilogramu.

Sangeeta sa vyjadrila, že nepoužila nijaký druh špeciálnej techniky, ktorý by sa jej postaral o tento príjemný zážitok. Napriek tomu ju táto veľmi zmyselná skúsenosť priviedla k nápadu zmeniť zamestnanie a stať sa pôrodnou asistentkou.

Viac o téme: PôrodOrgazmus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu