Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Spisovateľ o budúcnosti sveta: Poznám skutočný cieľ EÚ a USA, spoja sa a vytvoria superštát!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Barack Obama usilovne lobuje za to, aby Veľká Británia ostala v Európskej únii. Prečo to ale amerického prezidenta tak veľmi trápi? Jeden z najznámejších konšpiračných teoretikov vraj pozná odpoveď - je to všetko dôsledok snahy o vytvorenie globálnej vlády a jedného superštátu!

David Icke je azda najznámejším svetovým konšpirátorom, ktorý za všetkým vidí Iluminátov či snahu o nastolenie Nového svetového poriadku. Už pred časom predpovedal, že Európska únia sa skôr či neskôr spojí s USA a ostatnými kontinentmi, aby vytvorili jedného silného svetového lídra. V nedávno zverejnenom videu prezradil o svojich predpovediach viac. 

Prorok, ktorý predpovedal veľké zemetrasenie, opäť prehovoril: Hrozí ďalšia katastrofa

"Posledných dvadsať rokov hovorím o tom, čím v skutočnosti EÚ je a o čo sa snaží. A krok za krokom to odkrýva. Naša spoločnosť sa čoraz viac stáva globálnou a centralizovanou. Svetová banka kontroluje všetky naše financie a objavuje sa snaha o vytvorenie jednej globálnej vlády. Stojí za tým NATO, ktoré sa neustále rozširuje a operuje mimo svojich vymedzených oblastí," vyhlásil spisovateľ a niekdajší profesionálny futbalista. 

A tam jeho proroctvo zďaleka nekončí. Icke tvrdí, že svetová mena dostane bezhotovostnú podobu, že už viac nebudeme potrebovať "cash". Z Európskej únie sa zas údajne stáva globálna štruktúra. "Vytvorenie superštátu z EÚ je prvým krokom k dosiahnutiu cieľa. Nasledovať bude americká únia a potom aj africká únia," uviedol Icke. Opiera sa slová Baracka Obamu, ktorý vyzval britskú verejnosť, aby júnovom v referende o vystúpení z EÚ hlasovala proti. Rovnaký názor má aj britský premiér David Cameron. Práve týmto dvom politikom ide podľa spisovateľa najviac o to, aby sa európsky štát nerozpadol. 

Obama a Cameron hovorili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Icke sa preslávil viacerými kontroverznými výrokmi. Okrem iného povedal, že svet ovláda zlovestná skupina reptiliánov, ktorí na seba zobrali podobu prominentných ľudí. Konšpiroval aj o jedenástom septembri či o korupcii v bankovom systéme. 

Viac o téme: KonšpiráciaIluminátiNový svetový poriadokDavid icke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu