Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Záhada mýtického tvora: Koze sa narodilo podivné monštrum s tvárou dieťaťa

Čo je to? Zobraziť galériu (2)
Čo je to? (Zdroj: profimedia.sk)

KUALA LUMPUR - Svet obletela fotografia podivne vyzerajúceho stvorenia, ktoré je vraj mýtickým spojením kozy a človeka. Jej autorom je farmár, ktorý zistil, že jeho hospodárskemu zvieraťu sa narodilo veľmi zvláštne kozliatko s tvárou bábätka. Hoci poriadne srstnatou.

VIDEO Okolo sa zhromaždil dav: Majiteľ ukázal zvláštne prasa, mutanta s opičou tvárou

Mutant prišiel na svet v dedine Felda v južnej Malajzii a po pôrode žil iba krátko. Napriek tomu, že obyvatelia ponúkali poľnohospodárovi Ibrahimovi Basirovi (63) peniaze za jeho telo, on sa ho rozhodol odovzdať veterinárnej správe, aby mohli prešetriť, ako toto divne vyzerajúce "dieťa" vzniklo.

Ibrahim povedal miestnym médiám, že bol spočiatku šokovaný, keď zistil, že jeho koze sa narodil potomok, ktorý mal ľudské črty tváre. Vysvetlil, že už predtým ho jeden z jeho poľnohospodárskych pracovníkov, Jamaluddin Abdul Samad (50) oboznámil s tým, že niektoré časti kozľaťa pripomínajú bábätko.

FOTO Záhada mýtického tvora:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Keď som sa išiel pozrieť, bol som celkom v šoku, ale zároveň ma fascinovala jeho tvár, nos, krátke nohy a dokonca aj držanie mäkkého tela vyzeralo, ako ľudské dieťa, zatiaľ čo svetlo-hnedá srsť pokrývajúca celé telo sa podobala koze," uviedol podľa portálu mirror.co.uk Basir.

Ibrahim sa domnieva, že stvorenie pošliapala jeho vlastná matka. "Uložili sme pozostatky do polystyrénovej škatule naplnenej kockami ľadu predtým, než sme ho včera okolo poludnia vzali do ordinácie okresného veterinára," dodal.

Viac o téme: KozaMutant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu