Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Cestujúci len oči vyvaľovali: VIDEO Dvojica sexovala pred ľuďmi na lavičke v metre

Bez hanby. Zobraziť galériu (2)
Bez hanby. (Zdroj: YouTube)

BARCELONA - Španielske úrady v súčasnosti prešetrujú video so "zamilovaným" párom, ktorý sa vyzliekol na verejnosti pár a pred zrakmi cestujúcich v metre dal priechod svojim sexuálnym chúťkam. Možno ich čakanie na spoj tak znudilo, že si potrebovali dopriať trochu vzrušenia. Iní sa však domnievajú, že by mohlo ísť aj o sociálny experiment, ktorý si zo šokovaných ľudí vystrelil.

Polonahá žena sa na ulici vrhla na turistu kvôli sexu: VIDEO Sľubovala mu exotický zážitok

Podľa novín Barcelona Metro sa nedá vylúčiť, že lascívne vystúpenie dvojice mohol byť len žart alebo sociálny experiment. Na zázname vidno, ako dvojica zo seba zhodila nohavice, aby sa mohla pomilovať na jednej z lavičiek slúžiacej na oddych pre unavených cestujúcich.

Neuveriteľná scéna sa odohrala v nedeľu skoro ráno na barcelonskej stanici Liceu, ktorá sa nachádza pod slávnou La Rambla, v centre starej časti mesta. Aj keď video vyzerá byť pravé, niektorí diváci sa pýtali, či to nie je iba ďalší pokus zistiť, ako budú ľudia reagovať.

Cestujúci len oči vyvaľovali:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Na záberoch vidno, že pokým niektorí sa snažia sexuálny výjav ignorovať, iní okoloidúci sa chichúňajú a čakajú, kým budú môcť okolo prejsť. Priateľ človeka, ktorý video nakrútil, sa pre katalánsky denník El Periodico vyjadril, že už majú plné zuby takýchto druhov situácií, a to je dôvod, prečo sa rozhodli spraviť formálny protest a všetko zverejniť.

Nie je zatiaľ jasné ani to, či dvojica naozaj podľa emóciám, alebo bola podgurážená nejakým alkoholom. Vedenie stanice uviedlo, že si nebolo incidentu vedomé, ale celú udalosť prešetrí.

Video nie je v žiadnom prípade vhodné pre divákov mladších ako 18 rokov!

Viac o téme: SexStanicaBarcelona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu