Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragédia v nočnom klube Loft: David (†55) sa utancoval na smrť na hudbu 80. rokov

Dave Smith Zobraziť galériu (3)
Dave Smith (Zdroj: Facebook)

MATLOCK - Britská polícia vyšetruje smrť päťdesiatpäťročného zanieteného muža, ktorý podľa všetkého tancoval tak oduševnene, až ho to zabilo. Jeho priatelia za ním smútia, no zároveň sú radi, že aspoň umrel pri tom, čo miloval.

Dave Smith miloval tanec a i vo svojom vyššom veku rád navštevoval diskotéky. Uplynulý víkend sa vydal do nočného klubu Loft v anglickom grófstve Derbyshire. Ešte predtým stihol na Facebook napísať, ako veľmi sa teší na večer Fever Night venovaný hudbe osemdesiatych rokov, ktorý sa chystá poriadne si užiť. 

Tragédia v nočnom klube
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

A aj si to užil, no až príliš. Pred jedenástou hodinou večer totiž na parkete skolaboval. Ľudia naokolo i zamestnanci podniku mu okamžite poskytli prvú pomoc a privolali záchranárov. No tí už mohli len skonštatovať smrť. 

Tragédia v nočnom klube
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Všetci sme sa dobre bavili a potom sa to stalo. Je to veľká strata. Každý si po tejto smutnej udalosti uvedomil, aký je život krátky," povedal očitý svedok Matthew Bradley. "Je to veľmi smutné. No zároveň si neviem predstaviť lepší odchod z tohto sveta ako utancovať sa na smrť na hity 80. rokov. Aspoň sa pred smrťou výborne bavil," podotkla Claire Roose-Elcocková na stránke klubu Loft. 

Dave bol rozvedený a nedávno prestal fajčiť. Polícia prípad vyšetruje ako nešťastnú náhodou bez pričinenia cudzej osoby. Nebohý zrejme podcenil pitný režim, bol vyčerpaný a kombinácia všetkých týchto faktorov sa podpísala pod to, že to jeho telo nevydržalo. 

Viac o téme: SmrťDiskotéka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu