Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Oslnivá kráska vyskúšala experiment: Urobila TOTO a zažila na internete, čo nikdy predtým!

Stina Sandersová v celej svojej kráse. Zobraziť galériu (5)
Stina Sandersová v celej svojej kráse. (Zdroj: Instagram/StinaSanders)

LONDÝN - Keby ste sa pred pol rokom pozreli na fotografie modelky Stiny Sandersovej na Instagrame, našli by ste tam podľa jej slov iba také, ktoré znázorňujú očarujúcu stránku jej života. Zábery v bikinách, ako popíja kokteily na pláži na Havaji či zvyčajné vyretušované selfie, ktoré mali dokazovať, že sa má úžasne. Po tom, čo sa však zúčastnila sociálneho experimentu, zistila, že ľudia dokážu byť veľmi plytkí a povrchní.

Ženy ukázali, ako sa dá klamať telom na sociálnych sieťach: FOTO PRED A PO

Navonok to vyzeralo, že sa Stina už nemôže mať lepšie, ale vo vnútri sa cítila zúfalá a nešťastná. Od 20 rokov trpela depresiami a úzkosťou zo svojej hmotnosti. Preto sa rozhodla, že si vyskúša experiment, pri ktorom bude môcť zdieľať iba poctivé a skutočné fotografie. Jednoducho ten typ záberov, ktorým sa každým radšej vyhýba. Nikto predsa nechce, aby iní o ňom vedeli, že si musí depilovať chlpy nad hornou perou, prípadne, že má žalúdočné problémy.

Oslnivá kráska vyskúšala experiment:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/StinaSanders)

Stina Sandersová si však povedala, že do toho ide a svojich vtedajších 15-tisíc nasledovníkov na Instagrame vizuálne informovala aj o tom, že bola kvôli úzkosti na psychoterapii, či ako vyzerá bez mejkapu. Ako sa dalo predpokladať, počty ľudí, ktorí sledovali jej účet začali dramaticky klesať a modelka pochopila, že jej určite nevenovali priazeň kvôli jej osobnosti či mozgu. Sociálne médiá sa ukázali byť podľa nej plytkými a domnieva sa, že užívatelia vďaka nim unikajú z každodenného života.

Oslnivá kráska vyskúšala experiment:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/StinaSanders)

Situácia sa vyhrotila, keď okrem nadšencov na Instagrame prišla aj o podporu svojej modelingovej agentúry. "Musíš zastaviť zdieľanie tých škaredých fotografií," kričala na Stinu do telefónu agentka, ktorá si odmietala vypočuť argumenty a len tvrdila, že keď bude aj naďalej pridávať snímky svojho akné a ekzémov, tak sa jej nepodarí zohnať prácu.

Oslnivá kráska vyskúšala experiment:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/StinaSanders)

Londýnčanka Stina Sandersová pre portál thesun.co.uk uviedla, že všetky modelingové zábery sú vyretušované a každý, kto si myslí, že takto perfektne vyzerajú dievčatá aj bez úprav, sa poriadne mýli. Napokon sa odchod z bývalej agentúry, ktorá ju k tomu v podstate dotlačila, stal pre ňu krokom do nového života. Odvtedy dostala kopec príležitostí na prezentáciu v televízii aj na napísanie knihy. Podpísala zmluvu s inou agentúrou a na Instagrame má teraz viac ako 130-tisíc nasledovníkov. "Sú to skutoční ľudia, ktorým je jedno, ako vyzerám," hovorí poučená modelka.

Oslnivá kráska vyskúšala experiment:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/StinaSanders)

Tí, ktorí si pozrú jej profil, vraj vedia, že je v poriadku mať duševné problémy, problémy s kožou alebo zažívacie problémy. Mnoho dievčat jej za to poďakovalo. "Experiment ma naučil, aké dôležité je byť sama sebou. Je nereálne, aby každá žena mala 56 cm okolo pása. Neberiem sa príliš vážne, a to ma baví," dodala modelka, ktorá pracovala aj pre také známe značky ako Lynx, L’Oreal či Nike.

Saudský miliardár vedie opulentný život: FOTO zlatých áut, luxusu a geparda na sedadle!

Viac o téme: ModelkaStina Sandersová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu