Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brit (†55) si chcel užiť s kamarátom: Pozval ho k sebe domov na sex, keď prišiel strašný zvrat

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

ALGARVE - Keď sa presťahoval do Portugalska, netušil, že sa odtiaľ už nedostane živý. Päťdesiatpäťročný Brit sa stal obeťou mladíka, s ktorým chcel mať sex. Motív vraždy ostáva nateraz nejasný.

Polícia po staršom mužovi pôvodom z Veľkej Británie vyhlásila pátranie na základe oznámenia jeho známych, ktorí ho už dlhšie nevideli. Z následného vyšetrovania vyplynulo, že muž sa vybral na výlet do mesta Faro, kde sa podľa všetkého stretol so svojím známym vo veku okolo dvadsať rokov. Pozval ho k sebe domov za účelom spríjemnenia si spoločných chvíľ. No namiesto toho, aby si s ním užil, ho Portugalčan dobodal kopijou. 

Utečenci z Maroka vo Švédsku: Chlapec (16) zabil geja, ktorý mu ponúkol pomoc

Vraha policajti dolapili krátko nato, keď sa viezol v aute bez vodičského preukazu. Neskôr vysvitlo, že vozidlo patrí práve obeti. Mladíka dôstojníkom prezradil, že telo sa skrýva v mestečku Pereiro a na miesto ich aj doviedol. Na stanici sa potom priznal k vražde. Motív jeho strašného činu nie je známy. 

Pereiro
Zobraziť galériu (2)
Pereiro  (Zdroj: Google Street View)

"Nevieme, kedy presne k vražde došlo, ale predpokladáme, že to bolo v sobotu. Zadržaný muž tvrdí, že sa s obeťou poznal už dlhšie. Stretli sa v piatok, potom ho Brit pozval k sebe domov. Dali si pár drinkov, potom sa údajne pohádali a mladík Angličana zabil," informoval policajný hovorca. 

Viac o téme: VraždaPortugalskoHomosexuál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu