Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Susedský spor nabral zvrátený rozmer: Čech (70) zobral kladivo a vynadal žene za prirodzenie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

OSTRAVA – Susedské vzťahy neraz balansujú na ostrí noža. S podobným prípadom sa cez víkend stretli českí policajti, keď dostali hlásenie, že sa muž pokúsil zaútočiť na svojich susedov pomocou gumeného kladiva.

„Dlhotrvajúce spory medzi susedmi v jednom z domov v Ostrave-Zábřehu viedli 13. marca 2016 až k vyhrážkam poškodenia majetku,“ spresnila ostravská mestská polícia. Starší muž podozrieval svojho suseda z toho, že mu polial zámok dverí lepkavou tekutinou a rozhodol sa mu pomstiť.

Odsúdili Číňanku, ktorá nazvala psa podľa suseda a vulgárne mu nadávala

Útočník sa zasahujúcim strážnikom priznal, že nezhody medzi susedmi trvajú už dlhšiu dobu. „Preto vzal gumené kladivo a šiel o poschodie vyššie, kde zabúchal na vstupné dvere susedovho bytu,“ vysvetlila polícia.

Po niekoľkých úderoch agresívneho suseda otvorila dvere susedovho manželka, ktorá však bola oblečená len v spodnej bielizni, čo nahnevaného 70-ročného suseda ešte viac iritovalo. Prekvapený muž s kladivom na ženu vykríkol: „Lezie vám ženské prirodzenie, schovajte si ho!“ Vzápätí sa vystrel k ďalšiemu úderu, ale ženin partner včas zareagoval, zabuchol vstupné dvere bytu a privolal na miesto strážnikov. „Poškodenie dverí následne oznamovateľ vyčíslil na sumu presahujúcu 5 000 korún českých. Pre podozrenie zo spáchania trestného činu prípad prevzala Polícia ČR,“ uviedla Mpostrava.cz.

Susedský spor nabral zvrátený
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: KladivoSusedský sporPrirodzenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu