Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík (31) si po divokom sexe objavil ranu na penise: Nočná mora, na súlož môžem zabudnúť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

TALLAHASSEE - Tridsaťjedenročný mladík z Floridy si myslel, že sa zranil pri veľmi náruživom sexe. No príčina jeho utrpenia bola oveľa horšia. Kvôli ťažkému ochoreniu prišiel takmer o celý penis, kvôli čomu môže zabudnúť na penetračný sex.

Wayne Martin si v októbri 2012 všimol, že má na penise malú ranku. Pripisoval to divokému sexu, ktorý predtým zažil s jednou slečnou. No rana nemizla, práve naopak. Nepomohol ani antibakteriálny krém, ktorý si mladík aplikoval na pohlavný úd. Keď sa mu na jeho spodnej časti objavila biela hrudka, vedel, že to neznačí nič dobré. Navyše sa pridali aj bolesti pri močení a nosení spodnej bielizne. 

Dvadsaťdeväťročný Martin nemal preto inú možnosť než vyhľadať pomoc lekára. Ten mu na jeho nemilé prekvapenie oznámil, že má buď AIDS alebo rakovinu penisu. Pacient bol ale týždeň predtým testovaný na sexuálne prenosné choroby a HIV a výsledky boli negatívne, takže do úvahy pripadala už len nádorové ochorenie. Dermatológ ho objednal na biopsiu, na ktorú sa z byrokratických dôvodov dostal až po dvoch mesiacoch. Bohužiaľ tá potvrdila, že trpel spinocelulárnym karcinómom. Wayne sa túto správu dozvedel práve na svoje 29. narodeniny. 

Krátko nato musel podstúpiť penektómiu (chirurgické čiastočné alebo úplné odstránenie penisu, pozn. red.), kvôli ktorej prišiel o takmer o celý svoj úd. "Na svoje narodeniny som zistil, že mám rakovinu penisu. Takmer celý mi ho urezali," hovorí Američan, ktorý po operácii musel absolvovať aj rádioterapiu trvajúcu šesť týždňov. 

Počul som praskot a všade sa rozliala krv: Mladíkovi sa pri sexe zlomil penis

Liečba bola úspešná a Wayne už v sebe rakovinu nemá, no stále sa vyrovnáva s dlhodobými dôsledkami svojej choroby. Už viac nedokáže močiť v stoji, ale si musí sadať na toaletu. Taktiež trpí častými infekciami močových ciest a mechúra. No najhoršie pre neho je asi to, že penektómia negatívne ovplyvnila Martinov sexuálny život. "Už nie som schopný penetrácie, nemám totiž čím. Pomaly som sa zmieril s tým, že je to len prekážka na tejto ceste, ktorú nazývame život. Ale spočiatku som bol mal kvôli tomu depresie a bol som veľmi náladový. Hoci som gej, bolí ma myšlienka, že už nikdy nebudem môcť mať vlastné deti," vysvetlil Wayne, ktorý je jedináčikom. 

Viac o téme: RakovinaPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu