Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prostitútka prehovorila o mýtoch v sexe: Veľkosť penisu nerozhoduje, dôležitá je táto vec!

Blithe Velourová Zobraziť galériu (2)
Blithe Velourová (Zdroj: Instagram/blithevelour)

LAS VEGAS - Dievčina z Las Vegas, ktorá sa legálne živí prostitúciou, sa rozhodla nahlas prehovoriť o tom, čo robí penis dobrým v sexe. Blithe Velourová, ktorá je zamestnaná vo verejnom dome s názvom Sheri's Ranch, prišla s tým, že je čas vyvrátiť niektoré mylné predstavy o dôležitosti veľkosti mužského pohlavného orgánu.

Manželka (27) prezradila, aký je sex so 60-ročným: Hriešny opis toho, čo robia v posteli

Sexuálna pracovníčka na svojom blogu tvrdí, že sa z nej stala odborníčka na penisy, ktorá má lepšie predpoklady na hodnotenie ako väčšina ostatných. Blithe obviňuje rôzne štúdie a mediálne správy z toho, že muži sú čoraz posadnutejší veľkosťou svojich genitálií. Taktiež široká škála porna má tendenciu v mužoch zanechávať dojem, že veľký pohlavný orgán je jediná vec, ktorá privedie ženu k vyvrcholeniu. Ibaže by to vôbec nebola pravda...

Mýtus 1: "Ideálna" veľkosť penisu

Blithe videla už množstvo "okrás" všetkých tvarov, dĺžok, šírok aj farieb. Niektoré boli ohnuté smerom nahor, niektoré nadol a iné do strany. Niektoré mali takmer veľkosť jej predlaktia, iné zase palca. Rovnako tak mali rôzne tvary aj ich hlavičky. A výsledok? "Zatiaľ čo niektoré on-line zdroje sa snažia ľuďom vnútiť predstavu, že existuje niečo také ako "ideálny penis," som tu, aby som vám povedala, že kým je váš penis zdravý, je ideálny pre sex a je schopný potešiť ženu," hovorí skúsená prostitútka.

Prostitútka prehovorila o mýtoch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/blithevelour)

Mýtus 2: Na veľkosti záleží

To, že má niekto hrubý a dlhý penis, automaticky neznamená, že bude dobrý v sexe. "Podľa mojich skúseností to najdôležitejšie je vnímanie tela svojej partnerky, byť citlivý k špecifickým potrebám, a dávať pozor, na čo priaznivo reaguje," uviedla Blithe s tým, že bez ohľadu na veľkosť, ak muž vyvíja tlak na správne miesta a zvolí správny rytmus, jeho partnerka sa bude mať dobre.

Okrem toho, nie je to len penis, čo dokáže ženu potešiť. Výskumy dokázali, že mnoho žien nie je schopných dosiahnuť orgazmus vaginálnou penetráciou. Preto je pri sexe nutné používať aj ústa či ruky, prípadne experimentovanie s hračkami. "Zjednodušene povedané: pokiaľ ide o sexuálne uspokojenie, veľký penis je zlá náhrada za citlivého a odvážneho milenca."

Mýtus 3: Ženy medzi sebou klebetia o veľkosti

Blithe zistila, že ženy pri rozprávaní o svojich sexuálnych partneroch kladú dôraz skôr na výkon, ako na veľkosť penisu. Viac ich zaujímajú skúsenosti, to, aké triky či hračky boli použité, "Úprimne povedané, keď mi iná žena opisuje dobrý sex, veľmi zriedka sa zmieni o veľkosti alebo vzhľade penisu svojho partnera," dodáva Blithe, podľa ktorej by tak muži mali prestať mať obavy, že veľkosť penisu je pre ženy to najdôležitejšie.

Viac o téme: ProstitútkaLas vegasMýtyPenisBlithe Velour
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu