Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Daniel (26) pozval frajerku (†23) na kolaudáciu: Na druhý deň ráno sa zobudil a ostal zhrozený

Sinead si rada vypila
Sinead si rada vypila (Zdroj: Facebook)

PRESTON - Mladá žena z Veľkej Británie úplne stratila úsudok nad tým, aké množstvo alkoholu môže vypiť. Na párty svojho priateľa miešala jedno cez druhé a dokonca aj s liekmi, takže sa dalo predpokladať, že to nedopadne dobre. Nedopadlo, upila sa na smrť.

Dvadsaťtriročná Sinead Lowryová vlani na jar začala randiť s o tri roky starším Danielom Birkettom. Ten ju v máji pozval k sebe domov na kolaudáciu. Okolo piatej hodiny poobede sa k nemu nechala doviezť taxíkom. Na párty si šnupla lajnu kokaínu a okrem toho užila aj nejaké lieky, čo jej predpísal lekár. Počas celého večera taktiež pila - víno, džin, vodku, jednoducho všetko, na čo si len spomeniete. 

Mladík sa na dovolenke v Thajsku upil na smrť: Keď si prečítate, čo všetko vychľastal, pochopíte

Nečudo, že takýto mix Sinead úplne zmohol a zaspala na gauči. Keď Daniel ráno vstal, išiel ju zobudiť. No hneď si všimol, že nedýcha. Matku päťročnej dcérky okamžite ju previezli do nemocnice, no o hodinu nato zomrela. Pitva odhalila, že na 100 ml krvi mala 288 mg alkoholu. V jej tele sa našli aj stopy kokaínu, diazepamu a ďalších dvoch liekov na predpis. 

Daniel (26) pozval frajerku
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

"Žiadne z týchto látok nebol prítomné vo veľkých množstvách. No keď ich skombinujete, a navyše aj s alkoholom, ich účinky sa zniekoľkonásobia. V tomto prípade viedli až k úmrtiu nebohej," vysvetlil forenzný patológ Brian Rodgers. Ako príčinu smrti uviedol zlyhanie orgánov a respiračné zlyhanie. 

Viac o téme: Otrava alkoholom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu