Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Prvý kontakt s mimozemšťanmi? "Cudzia bytosť", žijúca na Zemi, prosí vyšetrovateľov UFO o pomoc

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

LONDÝN - Najväčšia výskumná organizácia UFO na svete zverejnila bizarnú správu, v ktorej sa tvrdí, že pochádza od vesmírnej bytosti, ktorá sa prevtelila do človeka, keď stroskotala na Zemi. Ide vôbec o prvý prípad, kedy by sa mimozemšťan sám prihlásil a povedal niečo o sebe. Pravdivosť týchto vyhlásení teda bude musieť byť podrobená naozaj poriadnemu prieskumu.

Bizarný prípad: Sú tieto záhadné FOTO prvými, ktoré boli urobené počas únosu mimozemšťanmi?

Mutual UFO Network (MUFON) so sídlom v USA je najväčšou organizáciou na svete pre vyšetrovanie pozorovaní UFO a údajných stretnutí s mimozemšťanmi, ktorá sa pochválila prvou správou od inteligentnej mimozemskej formy života. Organizácia však dostáva značné množstvo falošných informácií, ktoré musí preveriť, čo bude s najväčšou pravdepodobnosťou aj tento prípad.

"Cudzinec" MUFON údajne odkázal. "Som mimozemšťan adoptovaný ľudstvom. Môžete mi hovoriť Mogay," vysvetlil a ďalej lámanou angličtinou povedal, že katastrofa na inom nebeskom telese spôsobila, že prišlo k hľadaniu útočiska na Zemi.

"Snažili sme sa, toto nebeské teleso dostať preč od Matif, ale neuspeli sme a ono doň narazilo. Katastrofa na Matif nás priviedla na Zem," hovorí podľa portálu express.co.uk mimozemšťan v správe, ktorá prišla vlani v septembri a v ktorej sa uvádza: "Sme mimozemské bytosti bez dostatočnej ochrany na Zemi a potrebujeme vašu pomoc."

"Žijem teraz v ľudskom tele, a to je tiež dôvod, prečo ma vaši ľudia prijímajú. Naučil som sa vaše jazyky v tomto tele, takže môžem s vami hovoriť. Od septembra 2015 som sa snažil získať pomoc od ľudí, ale všimol som si, že vlády nebudú jednať so mnou bez vašej pomoci. Dúfam, že získam pomoc z tejto platformy," dodal na záver.

Viac o téme: MimozemšťanUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu