Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievčina (12) prežíva hrôzu, akú si neviete predstaviť: Lekári hovoria o záhade

Mravce ju požierajú zaživa!
Mravce ju požierajú zaživa! (Zdroj: Youtube/HotViralNews)

DEESA - Lekári v hlave 12-ročnej dievčiny objavili hororový nález. Minulý rok jej z ucha začali vyliezať obrovské mravce a lekári nevedia prísť záhade na koreň. UPOZORNENIE: Video nie je vhodné pre osoby s citlivou povahou.

Indická tínedžerka Shreya Darji sa zdôverila lekárom, že jej už od augusta každý deň z ucha vylezie asi desať živých mravcov. Doteraz jej lekári z uší vybrali približne 1 000 mravcov. Odborníci pacientke vykonali všetky možné testy, ale výsledky nepreukázali nič mimoriadne.

Muž išiel do práce skratkou lesom: Vyľakal ho detský plač a potom prišiel desivý nález na FOTO!

„V jej ušiach nevieme nájsť žiadnu abnormalitu. Nepociťuje žiadnu bolesť, hoci ju zvnútra požierajú mravce. Na ušných bubienkoch sme nenašli žiadne poškodenie,“ povedali o záhade lekári.

Rodina dievčiny žije normálnym životom, v zdravých životných podmienkach. Hoci sa lekári mravce pokúsili vyhubiť a udusiť, zo svojho ušného hniezda vychádzajú znovu. Rodičia dievčaťa urobili všetko, čo bolo v ich silách, na stav tínedžerky sa neustále zhoršuje. Problém sa nepodarilo vyriešiť ani tým najlepším lekárom, uviedol portál Metro.

Upozornie: Video nie je vhodné pre osoby s citlivou povahou.

Viac o téme: UchoMravce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu