Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO tej najhoršej agónie: Mladík vrešťal od bolesti, pozrite sa, prečo!

Dali by ste sa na niečo také prehovoriť? Zobraziť galériu (2)
Dali by ste sa na niečo také prehovoriť? (Zdroj: YouTube)

RAYONG - Znie to zle a ešte viac to bolí. Mladík z Thajska sa nechal prehovoriť na totálne bláznovstvo, keď si na svoje genitálie položil červené mravce. Už po pár sekundách to poriadne oľutoval.

Čo bol toto za hlúpy nápad?! Na internete sa objavilo video, na ktorom si mladý Thajčan nechal hodiť do slipov za hrsť malých stvorení. Reagoval tak na tzv. Výzvu červených mravcov, o ktorej sa dozvedel od svojich kamarátov.

Video začína tým, že si mladík popri ceste začne vyzliekať tričko a nohavice, až nakoniec ostane stáť len v spodnej bielizni. Takmer okamžite po tom, ako sa mravce usídlia medzi jeho nohami, začne doslova vrešťať od bolesti. Priatelia v snahe pomôcť mu ho oblejú vodou, no je jasné, že mravce už urobili svoju robotu. Ich obeť v agónii tancuje na ulici a vyvádza z miery motoristov, ktorí prechádzajú okolo.

VIDEO tej najhoršej agónie:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Červené mravce, známe aj ako ohnivé, dokážu uhryznúť aj uštipnúť a do tela svojej obete vstreknúť toxický jed. Koža v blízkosti vpichu zvyčajne očervenie a môžu sa na nej vytvoriť hnisavé pľuzgiere.

Viac o téme: VýzvaThajskoČervené mravce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu