Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ani policajti tomu neverili: Šofér neovládol svoje pudy a masturbáciou sa pripravil o život

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

DETROIT - Za dlhé roky praxe sa policajti stretávajú s rôznymi kurióznymi prípadmi, ale aj napriek tomu sa stále dokážu nájsť situácie, kedy aj ostrieľaných mužov zákona ešte niečo prekvapí. Najnovšie sa o to postaral vodič v Michigane, ktorý havaroval kvôli sledovaniu porna na svojom telefóne a za nemravné chúťky počas jazdy zaplatil životom.

Žena zostala v šoku: V autoumyvárni na podlahe naďabila na časť ľudskej tváre

Podľa polície bol Clifford Ray Jones vymrštený zo svojho auta Toyota, ročník 1996, cez strešné okno po tom, čo stratil kontrolu nad vozidlom a havaroval, pretože namiesto sledovania vozovky sa pozeral na porno na svojom smartfóne a masturboval. Polonahý muž nemal na sebe nohavice ani spodnú bielizeň.

Polícia, ktorá prišla na miesto nehody v nedeľu o pol štvrtej ráno, našla Jonesovo telo mimo vozidla. Muž nemal zapnutý bezpečnostný pás a bol prehlásený za mŕtveho. V rozhovore pre CBS Detroit poručík štátnej polície Mike Shaw uviedol, že ide o jeden z najbizarnejších incidentov, s akým sa doteraz stretol.

"Vidíme ľudí sa maľovať, vidíme ako robia rôzne veci týkajúce sa hygieny, čítajú knihy, existuje toľko technológií a veľa ľudí venuje väčšiu pozornosť tomu, čo robia okrem šoférovania ako šoférovaniu samotnému," upozornil policajt.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu