Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO kurióznej nehody na vlakovej stanici: Muž utekal tak rýchlo, že takmer prišiel o hlavu

Uviazol v kovovej pasci
Uviazol v kovovej pasci (Zdroj: LiveLeak/ jasonandrews2014 )

NANČANG - Muž na videu sa ponáhľal tak veľmi, že si nevšimol, kam pchá hlavu. Narazil ňou do kovového zábradlia a ostal v ňom zaseknutý. Uvoľniť pevné zovretie mreží sa podarilo až privolanej polícii. Vysvitlo, že muž trpel nepríjemný syndrómom, ktorý sa prejavuje pri dlhom cestovaní.

Ku kurióznej nehode na vlakovej nehode došlo v čínskej provincii Ťiang-si. Muž zachytený na videu z bezpečnostnej kamery dostal na preplnenej vlakovej stanici silnú úzkosť a pustil sa do behu. V záchvate úniku si však nevšimol, že sa hlavou rúti do kovovej pasce. Jeho hlava ostala uväznená medzi mrežami.

Kuriózna nehoda: Čech najskôr vkročil do výkalu, ale horšie prišlo, keď si to chcel utrieť

Muž mal podľa médií trpieť únavovým syndrómom z cestovania a myslel si, že ho niekto môže udrieť alebo mu ublížiť. „Cestovateľský“ únavový syndróm je duševná porucha, ktorá sa môže prejaviť v preplnenom priestore. Postihnutí môžu mať halucinácie, podobne ako muž, ktorý hlavou prerazil mreže. Po incidente vyzvala polícia cestujúcich, aby počas dlhej cesty pili viac vody, počúvali príjemnú hudbu a snažili sa uvoľniť prostredníctvom nejakého cvičenia.

Viac o téme: NehodaVlaková stanicaúnavový syndróm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu