Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO šťastia pracovníkov reštaurácie, ktorí vyhrali miliardu dolárov: Malo to len jeden háčik

Radosť bohužiaľ trvala len krátko Zobraziť galériu (2)
Radosť bohužiaľ trvala len krátko (Zdroj: YouTube)

NEW JERSEY - Predstavte si ten pocit, že vyhráte jackpot vo výške približne jednej miliardy dolárov (924 miliónov eur). Musíte sa síce oň podeliť so svojimi 41 kolegami, no i tak každý dostane krásnych takmer 24 miliónov dolárov. Má to len jednu chybu.

42 zamestnancov reštaurácie v meste Englewood Cliffs v americkom New Jersey nedávno podalo spoločný tiket v lotérii Powerball. Keď sa pred pár dňami dozvedeli, že vyhrali jackpot vo výške 949 miliónov dolárov, takmer sa zbláznili od šťastia. Poskakovali naokolo a už začali rozmýšľať, kedy dajú výpovede a čo urobia s peniazmi. 

VIDEO šťastia pracovníkov reštaurácie,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Potom si ale uvedomili niečo strašné, že vlastne vôbec nevyhrali. Pozerali sa totiž na výherné čísla z minulej stredy (2, 11, 47, 62, 63 a dodatkové číslo 17) a nie soboty. Jeden z pracovníkov, Charles Povermo (55), denníku New York Post vysvetlil, ako došlo k tomuto trpkému omylu. "Kamarát mi poslal esemesku s výhernými číslami, ktoré skopíroval z oficiálnej stránky lotérie. No keďže to bolo krátko po losovaní, stránku ešte nestihli aktualizovať, čiže tam boli stále uvedené výherné čísla zo stredy. Keď sme to zistili, bolo to, akoby sme dostali päsťou do brucha."

Palermo ešte predtým zavolal svojej žene, aby jej oznámil, že sa práve stali milionármi. No ona pre istotu ešte raz skontrolovala čísla a prišla na to, že radosť bola predčasná. "Keď sme to zistili, bolo to, akoby nás niekto udrel päsťou do brucha. Naša radosť trvala dvadsať minút," dodal nešťastník. 

Viac o téme: JackpotLotériaPowerball
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu