Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovák mal obrovské šťastie, ale aj hroznú smolu: Stačil jediný detail a mohol byť boháčom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Len jedno jediné číslo delilo Slováka od výhry takmer 77 miliónov eur v Eurojackpote! Neodišiel však naprázdno. Hráč získal výhru v druhom poradí vo výške 421 735,30 eura, po tom, ako si stavil cez SMS.

V piatok padla v lotérii Eurojackpot neskutočná výhra v prvom poradí - 76 766 891,40 eura. Vyhral ju hráč so stávkou uzatvorenou v Nemecku. „Túto sumu však mohol vyhrať aj hráč zo Slovenska, ale od rozprávkovej výhry ho delilo jedno výherné číslo! A tak si na svoj účet bude môcť pripísať výhru ‚len‛ z druhého poradia vo výške 421 735,30 eura,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. Rastislav Čépe.

VIDEO šťastia pracovníkov reštaurácie, ktorí vyhrali miliardu dolárov: Malo to len jeden háčik

Šťastný hráč zo Slovenska uzatvoril svoju stávku prostredníctvom SMS. Spoľahol sa pritom na náhodný výber čísel. „K jednotipovej stávke v lotérii Eurojackpot si priplatil aj účasť v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER. Za takúto SMS stávku zaplatil 3 eurá,“ uviedol hovorca. Čépe dodal, že rovnako veľkú výhru z druhého poradia si bude môcť na svoje konto pripísať aj jeden hráč zo Švédska a štyria hráči z Nemecka.

Slovensko už jedného šťastlivca má

Na Slovensku už podobné šťastie mal jeden z hráčov lotérie Eurojackpot. „V žrebovaní dňa 13. novembra 2015 získal hráč zo Slovenska výhru 1 406 004,20 eura. Ide o doteraz prvého slovenského eurojackpotového milionára,“ pripomenul hovorca spoločnosti TIPOS.

Spoločnosť TIPOS od októbra 2015 prevádzkuje lotériu Eurojackpot, ktorú hrajú obyvatelia v 17 európskych krajinách a možno v nej vyhrať až 90 miliónov eur. „Historicky prvým výhercom maximálneho jackpotu 90 miliónov eur sa stal v máji 2015 tipujúci z Českej republiky,“ uviedol Čépe a dodal, že aj hráči z menších krajín, akými sú Česko a Slovensko, majú šancu vyhrať miliónové výhry.

 

 

Viac o téme: VýhercaLotériaEurojackpot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu