Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Nenápadná ryba útočí na dovolenkárov: Ženy skončili po kúpaní v obrovských bolestiach

Bolesť spôsobená takýmto sumcom je skutočne obrovská. Zobraziť galériu (2)
Bolesť spôsobená takýmto sumcom je skutočne obrovská. (Zdroj: facebook/youtube)

SÃO PAULO – V mori na plavcov číhajú rôzne nástrahy, avšak to, že sa do tela zasekne sumec, čaká asi málokto. Napriek tomu sa v minulom týždni na brazílskom pobreží udiali hneď dva takéto incidenty. Pri jednom z nich sa žene sumcove ostne zasekli do brucha a ostali tam, v druhom prípade to schytala ruka.

„Veľmi plakala a prosila plavčíkov, aby dali rybu preč z jej ruky, pretože to veľmi bolelo,“ povedal o udalosti autor videa Cristian Fernandes novinárom miestneho denníka Globo. Tieto ostne sa však nedajú tak jednoducho odstrániť, obe ženy tak museli previezť do nemocnice, aby im ich odstránil kvalifikovaný lekár.

 

„Bolesť sumcovho bodnutia je podobná ako pri šípke. Nikdy však neviete, či nezasiahne tepnu alebo žilu, vytiahnutie potom môže spôsobiť ešte väčšiu bolesť alebo ďalšie vážnejšie poškodenie tela,“ vysvetlil hovorca tamojšej prímorskej stráže. V tejto oblasti vraj nejde o nič neobvyklé, väčšinou ľudia na sumce šliapnu, no nikdy doteraz to nebolo takto vážne.

Tieto útoky patria medzi najhoršie, s akými sa v miestnej nemocnici stretli. "Všeobecne sme videli ľudí, ktorí na sumcov šliapli, takých, ktorí sa ich dotkli, ale nikdy sme nevideli sumca uviaznuť v niekoho žalúdku," vyjadril sa lekár z tamojšieho zdravotného strediska. Niektoré druhy sumcov dokonca majú svoje ostne jedovaté.

Ocorrência pouco comum!!! Banhistas é atingida por peixe na hora que se banhava....SAMU ITANHAÉM....

Posted by Marcelo Araújo Tamada on 8. január 2016
Viac o téme: SumecBrazíliaVirálne videoNapadnutie rybou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu