Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Turistka chcela pobozkať hada: VIDEO hrôzy, ktorá nastala, ľudia kričali od strachu

Naozaj hlúpy nápad bozkávať hada Zobraziť galériu (2)
Naozaj hlúpy nápad bozkávať hada (Zdroj: YouTube)

PHUKET - Brutálne video zachytáva hrozivý moment, keď sa žena rozhodne, že chce pobozkať pytóna. Bol to veľmi hlúpy nápad, čo zistila prakticky okamžite po tom, ako ho uskutočnila.

Thajský denník Phuket News nedávno informoval o dvadsaťdeväťročnej žene, ktorá musela byť hospitalizovaná v miestnej nemocnici po tom, ako sa pokúšala pobozkať obrovského hada. Jin Jingová z Číny navštívila zvierací park v provincii Phuket, kde sa rozhodla, že sa bližšie zoznámi s pytónom. Naklonila sa k nemu aj s kamarátkou, zatiaľ čo dvaja muži plaza držali. No had sa bozkávať nechcel ani náhodou a ženu uhryzol.

Turistka chcela pobozkať hada:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Celá situácia bola dosť dramatická, pretože pytón ženu nechcel pustiť a krotitelia mali čo robiť, aby uvoľnili jeho zovretie. Okoloidúci návštevníci kričali od strachu a čakali, ako to celé dopadne. Našťastie išlo nejedovatý druh, takže Jingová utrpela len menšie zranenia a podliatinu na nose. Spoločnosť, ktorá zodpovedá za hadiu šou, vyplatila čínskej turistke v prepočte takmer tritisíc eur ako odškodnenie za spôsobenú zdravotnú i psychickú ujmu. Nie je známe, že bozkanie hada bolo súčasťou šou alebo nie.

Podmienky, v akých v Thajsku držia zvieratá, sú často veľmi nehumánne. Predvádzajú ich turistom na verejnosti, by z nich vytĺkli čo najväčší kapitál, bez ohľadu na to, či pri tom trpia alebo nie.

Viac o téme: HadThajskoPytón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu