Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dievčatko (5) trápila záhadná choroba: Až pokým mu z nosa nevyliezlo TOTO, matka je na smiech

Khloe Russellová Zobraziť galériu (2)
Khloe Russellová (Zdroj: abc7)

HERNET - Malá Khloe Russellová z Hernetu v americkej Kalifornii trpela dlhých šesť mesiacov nezvyčajným ochorením. Neustále ju kvárila nádcha, no ani viacerí lekári, za ktorými s ňou matka zašla, jej nedokázali pomôcť. Väčšinou jej diagnostikovali infekciu dýchacích ciest a predpísali antibiotiká, ktoré však nezaberali. Až jedného dňa sa objavila skutočná príčina.

VIDEO Nechutný trapas v priamom prenose z nej urobil hviezdu: Takúto reakciu nikto nečakal

Keď sa choroba pred polrokom objavila, Khloe jednoducho začalo tiecť z nosa a nedalo sa to ničím zastaviť. Predpísané antibiotiká neviedli k zlepšeniu. Matka Katelyn s ňou dokonca navštívila aj zubára, či nejde o stomatologický problém, ale bezvýsledne. Dievčatko tak malo stále zavalené dutiny nepríjemným zeleným a smradľavým výtokom.

S riešením problému napokon prišiel Katelynin brat, ktorý odporučil, aby sa Khloe poriadne ale naozaj poriadne vysmrkala. A pritom, ako smrkala, jej z nosa vyšiel sčernetý a skorodovaný zatvárací špendlík. Štvorcentimetrový objekt bol dokonca väčší ako samotný čuchový orgán dieťaťa. "Boli sme zdesení. Bolo to ako, "Ty si si to tam strčila?", strčila, zabudla mi o tom povedať," vysvetlila Katelyn.

Dievčatko (5) trápila záhadná
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: abc7)

Khloe sa odvtedy cíti už oveľa lepšie, no zato Katelyn od zverejnenia príbehu dostáva odporné nenávistné správy "v súvislosti s jej rodičovskými schopnosťami". "Dúfam, že ľudia pochopia, že sa to môže stať aj ich deťom a neznamená to, že ich deti sú hlúpe, keď to urobia, alebo potom nič nepovedia," myslí si Katelyn.

V jej prospech hovorí aj fakt, že napriek tomu, že dcérku zobrala k viacerým lekárom, ani jeden predmet v jej nose nenašiel. Samozrejme, že ak by vedela, že si Khloe do nosa strčila špendlík, okamžite by sa ho pokúsila vybrať.

Viac o téme: NádchaKhloe Russellová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu