Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Elitný študent znásilnil mladú dievčinu: Po ohavnom čine jej vynadal, že je v posteli neschopná!

Louisov život nabral úplne nový smer.
Louisov život nabral úplne nový smer. (Zdroj: Profimedia)

DURHAM – Ani dobré vzdelanie a intelektuálna stimulácia nezaručia, že sa z niekoho nevykľuje násilník. Dôkazom je bývalý tajomník univerzitného diskusného klubu Louis Richardson (21), ktorý bol obvinený zo znásilnenia veľmi opitej študentky. Mal dokonca tú drzosť, že jej ráno povedal, aká bola v posteli zlá. Na univerzitnej pôde sú zhrození.

Louis je vysokopostaveným členom Union Society, teda školského spolku na Durhamskej univerzite. To mu však nebránilo, aby opité dievča, ktoré našiel v bare, nezobral k sebe domov, aby tam s ňou mohol mať sex. To, že by ju znásilnil, však rázne popiera, rovnako ako ďalšie tri obvinenia zo sexuálneho obťažovania.

Keď obeť, z právnych dôvodov nemenovaná, vyrozprávala na súde svoj príbeh, ktorý mal otrasný koniec. Louisa stretla v bare, bola „veľmi, veľmi opitá“, no zdal sa je „sebaistý a mal všetko, čo mužom zvyčajne chýba“. Posledné, čo si pamätala bolo, že sa zobudila u neho doma: „Spomínam si, ako hovoril, že som naozaj neschopná v posteli, pretože som bola necitlivá. Bola som úplne zdesená, akoby som spravila všetko zle.“

Louis poprel, že by boli opití, tvrdil, že pili striedmo. Poprel aj svoje kruté slová o tom, čo úbohej mladej žene ráno povedal. Táto žena však tvrdí, že ju obťažoval už pár dní predtým: „On ma pritlačil k múru a pobozkal.“ Okrem toho jej násilím vyzliekol podprsenku a behal s ňou po dome kamaráta, kde boli vtedy na večierku.

Louisov právnik podotkol, že dvojica si na Facebooku vymenila niekoľko koketných správ, čo znamená, že žena mala o neho záujem. Ona tvrdí, že záujem je jedna vec, ale sex úplne iná. Hlavné pojednávanie v tomto prípade pokračuje, inak talentovaný a ambiciózny Louis je však vo väzbe, aby nemohol ovplyvňovať svedkov.

Viac o téme: ZnásilnenieSexuálne obťažovanieSúdne pojednávanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu