Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Učiteľka (44) k sebe zavolala svojho študenta (16): Vraj na pizzu, takto to dopadlo!

Christine Taylorová
Christine Taylorová (Zdroj: Foto: polícia)

NAPERVILLE - Poriadnemu škandálu čelí učiteľka to strednej školy. Na Nový rok pozvala k sebe na návštevu žiaka s jeho mamou na pizzu. Chlapca odlákala a v spálni sa na objekt svojich sexuálnych túžob vrhla. Párik prichytila vydesená chlapcova mama a zalarmovala políciu. Učiteľka teraz čelí obvineniu zo sexuálneho zneužívania.

Učiteľke Christine Taylorovej (44) stanovil sudca John Demling kauciu vo výške 300 tisíc dolárov (viac ako 275 tisíc eur) v nedeľu ráno. Žena je obvinená z toho, že sexuálne zneužila maloletého chlapca. Učí umenie a spoločenské vedy na Jeffersonovej strednej škole v Naperville, štát Illinois.

Podľa prokurátora Christine pozval 16-ročného chlapca a jeho matku na Nový rok do jej domu v Spring Garden na pizzu. Okolo deviatej večer presvedčila matku, aby jej dovolila ísť so synom vyvenčiť psa. Namiesto toho zobrala chlapca do spálne a tam ukájala svoje túžby.


Prečítajte si aj:

Študentka (22) zničila život svojej učiteľke: Klamstvami ju pripravila o prácu, domov aj manžela

Teta si užívala erotické chvíle so svojím synovcom (15): Sexovali viac ako 100-krát


Chlapcovej mame sa situácia nepozdávala. Stala sa svedkom sexuálnych hrátok. Polícia následne vzala učiteľku do väzby. "Obeť v tomto prípade nebola študentom Jeffersonovej strednej školy, no pani Taylorová, ako učiteľka, zastáva pozíciu dôvery spoločnosti," povedal štátny zástupca Robert Berlin pre chicagotribune.com.

"Naperville 203 berie obvinenia z pochybenia personálu veľmi vážne a bezpečnosť študentov je našou prioritou číslo jeden. Budeme pokračovať v práci s policajným oddelením Naperville v tejto veci. Poradcovia budú študentom k dispozícii, keď sa vrátia do školy a potrebovali by pomoc," uviedli v oficiálnom vyhlásení zástupcovia miestnych škôl. 

Viac o téme: ŽiakUčiteľkaNaperville
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu