Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Teta si užívala erotické chvíle so svojím synovcom (15): Sexovali viac ako 100-krát

Peggy Phillipsová
Peggy Phillipsová (Zdroj: úrad šerifa)

PASADENA - Peggy Phillipsová (43) je obvinená z pohlavného napadnutia dieťaťa po sexuálnej afére, ktorá sa začala v čase, keď mal jej synovec iba 15 rokov. Ženu polícia zatkla a strčila do väzby. K sexuálnemu styku s maloletým malo prísť až stokrát.

Pekná učiteľka (30) zviedla žiaka (15): 50-krát sex bez ochrany, a potom... následky!

Sexuálny vzťah medzi tetou a synovcom sa začal pred ôsmimi rokmi v Pasadene, štáte Texas. Phillipsová je obvinená, že mala sex s chlapcom v rokoch 2007 až 2009, keď mal 15 až 17 rokov.

Podozrivá žena údajne chlapca pohlavne napadla, keď bol v nemocnici, uvádza miestna televízna stanica KHOU. Podľa nej vzťah pokračoval po tom, čo sa chlapec presťahoval spolu so strýkom a tetou do Pasadeny z Južnej Karolíny. Súdne dokumenty uvádzajú, že potom v ich dome mal synovec s tetou sex stokrát.

Tínedžerov strýkov sa vyjadril pred vyšetrovateľom, že chlapca si vzali k sebe, pretože v Južnej Karolíne bol v "zlej situácii". Stalo sa tak v lete roku 2008. Žena tiež údajne posielala pubertiakovi nevhodné fotografie a textové správy. Phillipsovej kauciu stanovili na 30-tisíc dolárov.

Viac o téme: Peggy Phillipsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu