Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Študentka (22) zničila život svojej učiteľke: Klamstvami ju pripravila o prácu, domov aj manžela

Elisa je klamárka a podvodníčka Zobraziť galériu (3)
Elisa je klamárka a podvodníčka (Zdroj: profimedia.sk)

CORNWALL - Britská študentka zničila život svojej lektorke. Najprv predstierala, že má rakovinu, aby sa k nej mohla presťahovať a potom si vymyslela ďalšie lži, aby ju obrátila proti manželovi. Ale všetko vyšlo najavo a ona teraz za zlo, ktoré spôsobila, poputuje do väzenia.

Dvadsaťdvaročná Elisa Bianco sa s učiteľkou Sally Rettallackovou zoznámila na kurze zdravotnej a sociálnej starostlivosti na vysokej škole v anglickom Cornwalle. Dvojica sa veľmi zblížila a lektorka sa stala študentkinou osobnou tútorkou. Vtedy to všetko začalo. Dievčina si navymýšľala kopec klamstiev, len aby ju Sally začala ľutovať. Tvrdila, že ju odmalička zneužívali rodičia, ktorí vraj boli alkoholici, a že jej ostávajú len tri mesiace života, pretože trpí rakovinou a inými chorobami. Predstierala, že chodí na vyšetrenia do nemocnice a falšovala aj lekárske správy.

Elisa sedí v nemocničnej čakárni a predstiera, že dostáva liečbu na rakovinu
Zobraziť galériu (3)
Elisa sedí v nemocničnej čakárni a predstiera, že dostáva liečbu na rakovinu  (Zdroj: profimedia.sk)

Štvornásobná matka bola tak dojatá jej smutným životným príbehom, že odišla z práce, aby Biancovej pomohla splniť jej posledné želania. Nasťahovala si ju k sebe do domu, pričom netušila, že si tým vrazila klinec do vlastnej rakvy. Sally totiž zosnovala krutý plán, aby jej zničila život. Pomocou manipulácie a klamstiev vrazila klin medzi učiteľku a jej manžela, aby ich dostala od seba. Podarilo sa. Napríklad si založila falošný účet na internetovej zoznamke, kde prestierala, že je vdovec John, ktorý pracuje ako lekársky konzultant. Než sa ale stihli stretnúť, intrigánka svoje alter ego zrušila, čo Sally tak dorazilo, že sa presťahovala do Francúzska, aby tu začala odznova.

Sally trávila všetok čas s Elisou, lebo si myslela, že sú to jej posledné dni
Zobraziť galériu (3)
Sally trávila všetok čas s Elisou, lebo si myslela, že sú to jej posledné dni  (Zdroj: profimedia.sk)

Neskôr vďaka Elisinmu otcovi zistila, že to dievčina na ňu všetko len hrala. Biancová polícii priznala, že klamala o svojom rodinnom živote i zdravotnom stave, a že si na webe vytvorila falošné konto. Súd ju za prenasledovanie a spôsobenie vážnej ujmy, úzkosti a stresu odsúdil na dva roky a osem mesiacov nepodmienečne, informovali britské médiá.

Biancová pózuje s plyšákmi, ktoré jej poslali súcitiaci ľudia, v Retallackovej dome
Zobraziť galériu (3)
Biancová pózuje s plyšákmi, ktoré jej poslali súcitiaci ľudia, v Retallackovej dome  (Zdroj: profimedia.sk)

"Bola ste ako kukučka, ktorá napadla cudzie hniezdo. Správali ste sa bezcitne a kruto ste svoju obeť podviedli. Nemilosrdne ste manipulovali s citmi pani Retallackovej. Žiadny trest jej nevykompenzuje psychickú ujmu, ktorú ste jej spôsobili," vyhlásil sudca Christopher Harvey Clark.

Viac o téme: PodvodUčiteľkaŠtudentka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu