Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šialené apokalyptické scenáre: Päť dôvodov, prečo koniec sveta vraj nastane v tomto roku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Vypukne v roku 2016 tretia svetová vojna a skončí Zem v jadrovom ohni? Alebo máme byť pripravení na zničenie asteroidom, prípadne budeme vtiahnutí do obrovskej čiernej diery vytvorenej veľkým hadrónovým urýchľovačom? V skutočnosti by to mohlo byť aj všetko dokopy, teda ak sa chystáte veriť rôznym samozvaným prorokom a konšpiračným teóriám, ktoré sa objavili na internete. Nasledujúcich päť predpovedí vybral britský portál metro.co.uk a ide určite iba o pár z tých, ktoré sa ešte časom vynoria.

Traste sa! Rok 2016 sa stane nočnou morou: Odborníci varujú pred 10-timi osudovými ranami!

1. Nemôže byť predsa nič presnejšie, ako keď sa hláška o konci sveta ocitne vo filme. Tentokrát konkrétne v Krotiteľoch duchov 2 z roku 1989. V ňom odznelo, že s apokalypsou treba rátať 14. februára 2016.

2. Vedec z NASA v roku 2011 predpovedal, že v roku 2016 dôjde k posunu pólov.

Ale či to bol skutočný vedec, ťažko povedať.

3. Prezident USA Barack Obama je Antikrist, ktorý zničí svet 6. júna 2016

Konšpiračný teoretik David Montaigne pevne verí, že Biblia jasne ukazuje, že Barack Obama je vlastne Antikrist. "Antikrist je babylonský kráľ a mysteriózny Babylon je New York," tvrdí chlapík, podľa ktorého Bilbia obsahuje veľa opisov Antikrista, ktoré sa hodia na Obamu.

4. Asteroid zasiahne Zem 16. mája 2016 a v CERN-e vytvoria čiernu dieru

Za týmto vyhlásením stojí samozvaný prorok Ricardo Salazar, podľa ktorého potom svet skončí 25. októbra. Salazar sa tvári ako pastor, ktorému tieto predpovede zvestuje samotný Boh. Treba však povedať, že zatiaľ mu žiadna nevyšla.

5. Podľa Biblie sa vraj chystá návrat Ježiša

Pochybne vyzerajúce webové stránky The Mark of the Beast’ tvrdia, že koniec je blízko. Tak ako sa to uvádza v Danielovom proroctve, skončí sa hriešne nažívanie ľudstva a pri druhom príchode Krista nastane koniec sveta.

Viac o téme: Koniec svetaApokalypsa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu