Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Urobili by ste toto svojmu kamarátovi? Vtipkár zmenil mladíkov spánok na nočnú moru

Šups do vody! Zobraziť galériu (2)
Šups do vody! (Zdroj: FB/Ben Phillips)

LONDÝN - Internetový vtipkár Ben Phillips sa rád postará iným o krušné chvíle. Svojho kamaráta najnovšie prekvapil tým, že ho aj s nafukovacím matracom poslal plaviť sa po jazere. Na tom by nebolo nič extrémne, keby Elliot ešte stále sladko nebuvinkal a prebudenie mu nespôsobilo obrovský šok.

VIDEO, za ktoré by ste svojho partnera určite zabili: To, čo Roman spravil partnerke, je príliš

Srandista si samozrejme celý svoj počin natočil na video a najprv na záberoch ukázal, ako jeho kamarát stále spí v stane ako poleno. Bez toho, aby si to mladík, zotrvávajúci stále v ríši snov, uvedomil, odtiahli ho zabaleného v spacáku a ležiaceho na nafukovacom matraci pekne k vode.

Potom stačilo už len trochu potlačiť a nafukovačka sa odplavila od brehu. Chvíľku trvalo, kým sa Elliot prebudil, ale výsledok stál za to. Najprv sa len nechápavo pozeral, kde to vlastne je, ale potom pochopil, že Ben na neho opäť nachystal nepríjemnú pascu. Hystericky po ňom začal kričať a tvrdil, že tam zomrie.

VIDEO Urobili by ste
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Ben Phillips)

Napokon však zobral svoj osud do vlastných rúk a pokúsil sa doplávať k bezpečiu pevniny. Jeho misia sa však v závere zvrtla a on napokon aj tak skončil vo vode. Celý premáčaný, iba v tričku a v spodnej bielizni, namosúrene odkráčal späť k stanu, ale predtým ešte stihol na kameramana vrhnúť poriadne nahnevaný  pohľad.

Benovi sa však realizácia svojho nápadu náramne páčila, pretože sa počas celého natáčania zadúšal smiechom. Rovnako ako diváci, ktorí majú možnosť zhliadnuť video v jeho profile na Facebooku, kde má už vyše päť miliónov fanúšikov. Je však pravdepodobne len otázkou času, kedy sa proti nemu jeho kamaráti spoja a vymyslia na neho podobnú neplechu.

 

Water Bedlam

Zveřejnil(a) Ben Phillips dne 20. prosinec 2015
Viac o téme: ŽartBen Phillips
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu