Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vianoce nie sú len sviatky lásky a pokoja: Toto sú NAJ darčeky pre ľudí, ktorých z duše neznášate

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

SYDNEY - Nič za vás nepovie lepšie "Veselé Vianoce, ja ťa VÁŽNE neznášam," ako dôkladne premyslený a naozaj hrozný darček. Občas to chce veľa kreativity, aby ste vymysleli ten najdokonalejší darček pre onoho výnimočného jedinca, ktorého zo všetkých ľudí na svete nenávidíte úplne najviac, a pritom sa k nemu musíte zo spoločenských dôvodov správať milo a vľúdne.

Rodičia pripravili trom dcérkam najkrajšie vianočné prekvapenie: VIDEO plné sĺz detského šťastia

Dostali ste aj vy darčeky, ktoré z duše neznášate a už by ste ich nikdy viac nechceli nájsť pod vianočným stromčekom? Podeľte sa s nami o vaše nepríjemné vianočné zážitky na e-mailovej adrese tipy@topky.sk a opíšte darček, ktorý vás teda vôbec nepotešil.

Diabolská svokra-svokor, nevesta-zať, švagor-švagriná, bývalý manžel-manželka alebo otravný sused-susedka. To sú len niektorí z tých, ktorí môžu do tejto kategórie patriť. A nemožno pochybovať o tom, že práve na nich mysleli výrobcovia niektorých darčekov, ktorých prehľad priniesol spravodajský server news.com.au:

1. SVIEČKY s mäsovou VÔŇOU

Mohlo by sa zdať, že ide len o reklamný žart, ale sviečky s mäsovou vôňou skutočne existujú. Nedávajte ich ako darček milovníkovi grilovania, ktorému budú pripadať fantastické. Nachystajte ich pre večne pripitú tetu vegetariánku. Počkajte, až bude v polovici štedrovečernej večere, a potom jej ich odskočte zapáliť do kúpeľne okolo vane.

2. BUNCHEMS

Tieto farebné guličky pripomínajúce najviac zo všetkého podobou aj funkčnosťou kvety bodliaka, sú novým hitom. Sú propagované ako kreatívna hračka pre deti, z ktorej sa dá postaviť prakticky čokoľvek. Ale hlavne - fantasticky sa chytajú a zapletajú do vlasov, presne tak ako bodliaky. Sú ideálnym darčekom pre tú príbuznú všetko-viem-všetko-poznám, čo má dokonale vychované dieťa a vášho potomka uráža alebo častuje pohŕdavým odfrknutím pri každom najmenšom prešľape.

Vianoce nie sú len
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: walmart.com)

3. VRECKO na zvieracieho maznáčika

V každej rodine niekto taký je. Človek, ktorý je trochu príliš posadnutý svojím miláčikom, takže nevníma jeho neustále vetry, škrabanie a iné nevhodné prejavy. Už ste skúšali odporučiť výcvik aj zvieracieho psychológa, a teraz je čas na poslednú zbraň - vrecko, ktoré sa postará, že si dotyčný či dotyčná svoju páchnucu príšerku udrží pri tele, a teda tak ďaleko od vás, ako je to len možné.

4. OBRIA SKRUTKA

V spoločenských kruhoch ide o najunikátnejší, najavantgardnejší a nezmyselne najnákladnejší darček, aký môžete venovať. Áno, v zásade je to úplne zbytočný kus kovu. Veľká, ťažká skrutka za 325 amerických dolárov (asi 300 eur), ktorá bude všade len prekážať a hodiť sa bude snáď len v prípade, že bude obdarovaný potrebovať, aby mal po ruke tupý predmet. Propaguje sa ale ako ťažidlo, ktoré "dodá industriálny nádych každému stolu".

5. RUKASLIPY

Rukavice univerzálnej veľkosti s inovátorskými dizajnom slipov sú ideálnym darčekom pre záletníckeho exmanžela. Podľa výrobcov "absorbujú pot, bránia oderu pri používaní náčinia a sú skvelé pre zložité úkony, ako je používanie telefónu, písanie na klávesnici, príprava jedla a podobne". Až ich obdarovaný rozbalí, bude zrejme mať isté podozrenie, že si z neho robíte srandu. Ale nebude môcť presne popísať, v čom by tento darček mohol byť urážlivý.

A vám stačí sa len usmiať a vyhlásiť: "Sú z 95-percentnej bavlny, zlatko."

Vianoce nie sú len
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: handerpants.com, )


6. MÄSO jednorožca

To je geniálny darček pre militantnú vegánsku nevlastnú sestru aj homofóbneho strýčka, ktorý po jeho zjedení nepochybne uvidí dúhu všade okolo seba. Navyše sa môže rozvinúť diskusia na tému, či je mäso jednorožca kóšer - alebo to aspoň prítomných na chvíľu umlčí, čo sa tiež počíta.

7. PRUŽINA NA VEKO POPOLNICE

Týmto darčekom, ktorý automaticky zaklapáva smetiak, obdarujte suseda. Ale vlastne pritom dáte darček sami sebe. Viete, ktorého suseda máme na mysli? Predsa toho, čo pri spoločných smetných košoch nikdy nezavrie veko, takže sa všade okolo šíri nechutný zápach odpadkov.

Viac o téme: DarčekyVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu