Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vianoce bez stresu? Vieme, ako na to!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tesco)

Ruku na srdce, kedy ste si naposledy poriadne vychutnali predvianočnú atmosféru bez stresu? Napríklad so šálkou vareného vína v ruke na vianočných trhoch či prechádzkou zimnou prírodou, pozeraním Perinbaby alebo návštevou blízkych?

Poradíme vám, ako môžete vianočným sviatkom vrátiť pokojnú atmosféru. Stačí, ak si všetko potrebné na prípravu Vianoc objednáte online – pohodlne cez laptop, tablet či smartfón. O všetko ostatné sa postará za vás tím donáškovej služby Tesco Potraviny domov.

Hoci sa mnoho ľudí s online nákupmi potravín ešte len zoznamuje, podľa výskumu spoločnosti Tesco možno vďaka nákupom na internete ušetriť až šesť dní v roku. Tie môžete využiť na relax, trávenie času s blízkymi či vychutnávanie si predvianočnej atmosféry.

Ako služba funguje? Cez webstránku donáškovej služby Tesco Potraviny domov si po jednoduchej registrácií naklikáte výrobky, ktoré práve potrebujete, zvolíte si adresu dovozu a  čas doručenia od 8.00 hod. do 22.00 hod. Dovoz si môžete objednať na druhý deň alebo až v intervale troch týždňov.

Vybrať si môžete zo širokej ponuky čerstvých aj trvanlivých potravín, nápojov či potrieb pre varenie, pečenie a domácnosť. Aktuálne je v službe dostupná aj špeciálna vianočná ponuka sladkostí, kozmetických balíčkov pre dámy aj pánov, vianočných dekorácií a darčekov pre blízkych – od kníh, cez DVD až hračky pre vaše ratolesti.

Všetko potrebné na sviatky vám prinesú až k dverám bytu milí a skúsení vodiči služby. A je úplne jedno, či bývate v dome alebo v paneláku na 8. poschodí bez výťahu. Vyskúšajte. J Cena dovozu je pritom nižšia ako jazda autom či taxíkom – stojí od 1,59 € do 3,99 € podľa času dodania tovaru. Výrobky, ktoré modro-biele dodávky rozvážajú do domácností, vyberajú preškolení nákupcovia rovnako starostlivo, ako by ich kupovali sami sebe.

Platenie za službu je rovnako pohodlné ako jej objednávanie. Môžete si vybrať z dvoch spôsobov: platbu vopred online alebo kartou vodičovi pri dovoze tovaru. Ak ste službu ešte nevyskúšali a láka vás nakupovanie z pohodlia domova, využite  zľavu na prvý nákup až do výšky 22 €! 

Vianočné nákupy si môžete dokonca vyzdvihnúť osobne aj cez službu Klikni & Vyzdvihni. Postup je rovnaký – cez web Tesco Potraviny domov si vytvoríte nákupný zoznam a ako spôsob doručenia zvolíte Klikni & Vyzdvihni len za 0,99 €. Tak si môžete autom vyzdvihnúť nákup napríklad po ceste z práce alebo na chatu denne od 8.00 až do 22.00. Táto služba funguje pri hypermarketoch Tesco Bratislava – Zlaté Piesky, Bratislava – Petržalka, Nitra a Košice.

Nákupy vám donášková služba privezie domov až do 23. decembra 2015 ako vo všedné dni v čase od 8.00 hod.do 22.00 hod. Ak by vám predsa len niečo chýbalo, môžete si nákup objednať na vyzdvihnutie aj na Štedrý deň – služba Klikni & Vyzdvihni bude 24. decembra 2015 fungovať od 8.00 do 11.00 hod. Po sviatkoch 26. decembra 2015 a 2. januára 2016 vaše zásoby opäť doplníme už od 12.00 hod. Pre lepšie naplánovanie vianočných príprav si môžete dátum a čas rozvozu rezervovať na zajtra alebo až na tri týždne dopredu.

Služba Tesco Potraviny domov je v súčasnej dobe dostupná pre 1,5 milióna obyvateľov Slovenskej republiky vo viac ako 90 lokalitách zahŕňajúcich Bratislavu, Nitru, Trnavu, Košice, Prešov aj ďalšie mestá a ich široké okolie. Či je služba dostupná aj vo vašom meste, si môžete skontrolovať tu.

Tím Tesco Potraviny domov vám želá skvelé Vianoce

a  pohodový nový rok! :)

-Reklamná správa-

Viac o téme: Tesco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu