Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Brunetka (23) mala v posteli sto mužov: Pred sexom im ale zatajuje jednu veľmi dôležitú vec!

Tiffany nemá problém zbaliť mužov Zobraziť galériu (3)
Tiffany nemá problém zbaliť mužov (Zdroj: profimedia.sk)

BIRMINGHAM - Dvadsaťtriročná Tiffany Daviesová z anglického Birminghamu mala za dva roky v posteli sto mužov. Mnoho z nich vôbec netušilo o tom, že táto žena sa narodila ako muž a o zmenu pohlavia sa postarali až lekári a hormóny.

Má lepšie skóre než ktorákoľvek iná žena, no zároveň nič, na čo by mohla byť pyšná. V posteli dvadsaťtriročnej Tiffany sa za posledné dva roky vystriedala stovka mužov. O ich záujem nemá núdzu, pretože na prvý pohľad pôsobí pomerne atraktívne. No priznáva, že im zamlčala jeden dôležitý fakt - že bola kedysi mužom.

Brunetka (23) mala v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

FOTO, ktoré vám vyrazia dych: Bol som chlpatý námorník, teraz je zo mňa sexi blondínk a

Daviesová sa narodila ako chlapec, ktorému dali meno Niall. Spomína si, že už ako dvanásťročné dieťa vedela, že sa chce stať ženou. Akonáhle dosiahla plnoletosť, rozhodla sa pre zmenu pohlavia. Ako žena slávi u opačného pohlavia úspech, ale ako tvrdí, sex jej nestačí. Má problém nájsť si partnera, s ktorým by bola dlhšie než len jednu noc.

Brunetka (23) mala v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Som oveľa príťažlivejšia než väčšina skutočných žien, mám pekný mejkap a dlhé hnedé vlasy. Dievčatá na mňa žiarlia, pretože vyzerám skvelo. Keď som vonku, muži mi často skladajú komplimenty. Ale i tak som ešte nenašla toho pravého," hovorí sebavedomá brunetka, ktorá sa kedysi živila ako eskort. Momentálne nemá žiadnu stálu prácu, občas si privyrába ako glamour modelka. A popritom dúfa, že stretne "princa na bielom koni", ktorý sa o ňu postará a bude ju rozmaznávať.

Viac o téme: TranssexuálTranskaTransgender
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu