Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Astronaut zverejnil záhadnú FOTO z ISS: Je to jasný dôkaz, že existujú, to by nevidel len slepý!

Čo to lieta na horizonte? Zobraziť galériu (3)
Čo to lieta na horizonte? (Zdroj: twitter/scott kelly)

WASHINGTON - Hovorí sa, že pravda je niekde tam vonku a zrejme to tak aj bude. Aspoň súdiac na základe fotografie, ktorú zverejnil astronaut Scott Kelly. Zobrazuje pohľad z Medzinárodnej vesmírnej stanice (ISS) a okrem nej ešte niečo iné.

Scott Kelly je časovo už za polovicou svojej rok trvajúcej misie na ISS a počas svojho pobytu na obežnej dráhe vraj videl mimozemšťanov.

Astronaut zverejnil záhadnú FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/NASA via AP)

Tvrdia to milovníci konšpirácií, ktorí sa opierajú o snímku práve od amerického astronauta. Ten na svojom Twitteri nedávno zverejnil fotku Indie z výšky viac ako tristo kilometrov nad zemou s jednoduchým popiskom "Deň 233. Nad južnou Indiou. Dobrú noc z vesmírnej stanice."

Astronaut zverejnil záhadnú FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: twitter/scott kelly)

 

Na ISS našli malých, ale zákerných votrelcov: Astronauti tam hore nie sú sami, tvrdí NASA

Samozvaní experti sú presvedčení o tom, že Kelly chcel dať týmto spôsobom svetu na známosť, že mimozemšťania existujú, hoci on sám to nikdy nepovedal. Poukazujú pritom na "anomáliu" nachádzajúcu sa na predmetnej fotke. Vpravo hore vidno akýsi veľký objekt s dvoma svetlami na oboch stranách. Má byť 25 metrov dlhý "Vyčnieva to pes naoko. Je len veľmi ťažko uveriť, že si to Kelly nevšimol, keď fotku twítol na web," vyhlásil redaktor blogu ufosightingsdaily.com Scott Waring. "Vyzerá to tak, že sa nám snažil naznačiť, že mimozemšťania existujú. Odkaz sme prijali Scott, vďaka," dodal. Podľa Waringa je "NASA je zapojená do intergalaktickej hry, pričom sa snaží zakryť pravdu o UFO".

Astronaut zverejnil záhadnú FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: twitter/scott kelly)

Amatérski vyšetrovatelia lietajúcich neidentifikovateľných objektov trávia hodiny prilepení na živom vysielaní NASA z paluby ISS, dostupnom širokej verejnosti, už niekoľko mesiacov pozorujú podivné objekty prelietajúce v blízkosti stanice. NASA akékoľvek sprisahania popiera a odmieta sa vyjadrovať ku konkrétnym pozorovaniam UFO. Chce sa sústrediť na nájdenie dôkazov čo i len mikroskopického života mimo Zeme.

Viac o téme: UfoMimozemšťaniaNasa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu